Flikken Maastricht met audiodescriptie vanaf 31/03 op VRT1

Vanaf zondag 31 maart kan u op VRT1 genieten van een nieuw seizoen van ‘Flikken Maastricht’. Ook dit 15de seizoen zit weer boordevol spanning en mysterie. Je kunt de reeks bekijken met audiodescriptie op VRT1 via de taalkeuze of op het Ketnet-kanaal met open audiodescriptie.

In dit seizoen van ‘Flikken Maastricht’ lijkt na de uitschakeling van Virtus et Justitia de rust wedergekeerd en kan het in ere herstelde team opnieuw zaken als moord, doodslag, ontvoering en andere zware misdaden onderzoeken. Maar de goede samenwerking komt onder druk te staan als Donna Martina, een AIVD’er, zich meldt op het bureau Maastricht. Haar aanwezigheid dreigt een wig te drijven tussen Wolfs en Eva. Als Eva hoort dat teamchef Kamphuis vertrekt, neemt ze een drastisch besluit waardoor de samenwerking tussen haar en Wolfs op het spel komt te staan.
Romeo en Marion hebben hun handen vol aan een school waar drugs gedeald worden. Een van de jonge dealers, Nick, wordt ertoe gedwongen door zijn zogenaamde vrienden. Romeo en Marion proberen hem te helpen, maar de vraag is of dat lukt. De ‘vrienden’ laten hem niet zomaar los.

Praktisch: Vanaf zondag 31 maart na Juliet op VRT1, omstreeks 21.35 uur met gesloten audiodescriptie via de taalkeuze. Even later, om 22.00 uur, start de aflevering op het Ketnet-kanaal met open audiodescriptie voor iedereen.  
Op 14 april verhuist de reeks naar 20.45 uur op VRT1 en naar 21.15uur op het Ketnet-kanaal.