Regio

 • Wijn en cava VeBeS 100 jaar!

  Eindelijk is het zover, de eerste lading voor onze lekkere wijn en cava is aangekomen! Dus binnenkort kan je er in je regio van genieten of kan je hem bestellen. Geniet ervan!

 • Sport in de kijker: provinciale sportdag voor blinde en slechtziende sporters in Leuven

  Op zaterdag 18 november verzamelt Licht en Liefde vzw in het sportcomplex van Kessel-Lo In samenwerking met stad Leuven organiseert Licht en Liefde – dienstverlening voor blinden en slechtzienden – jaarlijks een sportdag, waarbij je kennis kan maken met een aanbod op maat. Dit jaar beoefenen we samen yoga, wandelen, dans, torbal en showdown. Zo willen we blinden en slechtzienden en hun naasten aanzetten tot beweging.

 • M Leuven: Instaprondleiding ‘Leen Voet’ op maat van blinde en slechtziende bezoekers

  Kunst beleef je niet enkel met je ogen. Tijdens deze rondleiding op maat van blinde en slechtziende bezoekers in M Leuven ontdek je de tentoonstelling van Leen Voet door actief gebruik te maken van je gehoor, tast- en geurzin.

 • Bezoek aan de Beiaard van Nieuwpoort

  Met VeBeS kon ik de beiaard in Nieuwpoort bezoeken. De stadsbeiaardier Els Debevere en haar man werkten de voorbije jaren aan inclusieve toegankelijkheid. De lokker voor regio West-Vlaanderen om op verkenning te gaan.