Uitnodiging Torbalinitiatie bij Vige Antwerpen

SPORT VLAANDEREN #sportersbelevenmeer Ter gelegenheid van het nationaal torbaltornooi “Beker Jozef Backx” nodigen we alle blinde en slechtziende geïnteresseerde sportievelingen uit om kennis te maken met torbal. Deze balsport kent al een lange geschiedenis. In België werd torbal geïntroduceerd begin de jaren zestig. En toch zijn er velen die deze zeer toegankelijke sport nog niet kennen. Met de steun van Sport Vlaanderen hebben we naast het tornooi tijd en ruimte voor een initiatie torbal.

Wil je torbal leren kennen en leren spelen? Dan verwachten we je op zaterdag 2 juni in de EDU-sporthal, Broeder Frederikstraat 2, 2170 Merksem vanaf 11 uur tot 16 uur. Hoe zijn we te bereiken? Met het openbaar vervoer: Met de trein tot Antwerpen-Centraal, Tram 2, richting Merksem, in het metrostation Diamant, onder het Centraal Station of tram 3, richting Merksem: in het metrostation Astrid, tegenover het Centraal Station. Afstappen aan de halte Oude Bareel, de halte bevindt zich aan de Broeder Frederikstraat (links van de kerk). Na 70 m eindigt de straat aan de ingang van de sporthal. Eenvoudig inschrijven! Je stuurt een mailtje naar harry.geyskens@icloud.com of een sms naar 0495220237. Wij rekenen op jullie talrijke deelname! Met sportieve groeten Het bestuur van Vige-1-Antwerpen VIGE-1-ANTWERPEN vzw (o.nr 0410 709 876) Sportvereniging voor blinden slechtzienden Hof van Tichelen 62 - 2020 ANTWERPEN tel. 03 827 76 74 (maatschappelijke zetel) - tel. (voorzitter) 0495 220 237 e-mail voorzitter: harry.geyskens@icloud.com - secretaris: tomlaruelle@hotmail.com IBAN BE44 8002 0445 3345 – BIC AXABBE22 Erkende sportclub Stad Antwerpen - lid van Parantee)Psylos — steun van Sport Vlaanderen

 

 • Zeilinitiatie in Mol

  Op zaterdag 22 september zijn we met 8 moedige leden gaan uitproberen hoe zeilen voelt enkel voortgedreven door de wind. Het was een ideale dag om te zeilen, het was wel niet zo warm als de vorige dagen maar er stond wel een stevige wind, windkracht 5, ideaal zeilweer dus.

 • Afscheid van onze Bob

  Dankbaar voor wat hij voor ons betekende nemen wij afscheid van de Heer Bob Van Barel weduwnaar van Mevrouw Pascale Gendraud Bestuurslid van VeBeS Antwerpen, Vereniging van Blinden en Slechtzienden Geboren te Mortsel op 13 juli 1946 en thuis ingeslapen op 29 mei 2018.

 • Sportschieten met VeBeS

  Op vrijdag 9 maart was het de grote dag voor 26 leden en hun begeleiders om te ervaren hoe het voelt om met een pistool of een revolver te schieten. We werden hartelijk ontvangen in de Turnhoutse Sportschietclub.

 • Wintercircus Fraaie fratsen, een echt succes

  Vanmiddag gingen we met z'n 22 naar de circusvoorstelling Fraaie fratsen in de Werft in Geel. Het wintercircus van Arlette Hanson heeft alles in het werk gesteld om de voorstelling met AD zo toegankelijk mogelijk te maken.

 • Bezoek Vlaams Parlement

  Met  een beperkt groepje van 23 mensen  brachten we een bezoek aan het Vlaams Parlement in Brussel.

 • Mooie opbrengst voor de Bottenpillampentocht

  De bottenpillampentocht op 25 november deed ook mee met de Warmste Week ten voordele van VeBeS. Gisterenavond zijn de Markgalmers maar liefst €2197 gaan overmaken in Wachtebekee