Limburg

 • Dommelhof Pelt: voorstelling met audiodiscriptie 27 oktober 19uur45

  Tijdens Theater op de Markt 2015 bleek Akoreacro dé publiekslieveling met de voorstelling Klaxon. Ook Dans ton coeur belooft een wervelwind aan beleving te bieden vol acrobatie en muziek. Mis deze rasechte familievoorstelling niet!

 • Niet schieten met audiodescriptie op 8/11 CC Maasmechelen

  Op 8 november 2019 om 14u vertoont CC Maasmechelen de film Niet Schieten van regisseur Stijn Coninx met audiodescriptie. De film vertelt het verhaal over de laatste aanslag van de Bende Van Nijvel op het warenhuis Delhaize in Aalst op 9 november 1985 waarbij de negenjarige David Van de Steen ziet hoe zijn ouders en zus voor zijn ogen worden neergeschoten. Hijzelf blijft zwaargewond en verweesd achter. Grootouders Albert en Metje vangen hun kleinzoon op en hebben de loodzware opdracht om ondanks het grote verlies en vele onbeantwoorde vragen hun kleinzoon een toekomst te bieden.

 • Ontspannend bezoek in Wilderen (Sint-Truiden)

  In het Truiense streekdorpje Wilderen beleefde een twintigtal VeBeS-leden en begeleiders een ontspannend brouwerij- en stokerijbezoek.

 • Over de maandelijkse kooklessen in Hasselt...

  We kregen een mooi verslag van Ann Venneman, verslaggeefster van Neos vzw, over een bezoek dat zij als 'tijdgever' bracht aan één van onze maandelijkse kooklessen in Hasselt. We willen het je niet onthouden. Hieronder volgt de integrale originele tekst. De foto is van de hand van 'Foto: Luk Collet voor Neos vzw.'

 • Gezellig praatcafé in het vlaamsoogpunt van Overpelt

  Er is er één jarig, hoera, hoera...