VeBeS Antwerpen

U komt met het openbaar vervoer:

  • Het vlaamsoogpunt Antwerpen is vanuit Berchem Station bereikbaar met bus 30. Je stapt dan af aan de kerk in de Markgravelei. Daarna is het de eerste straat rechts (de Van Schoonbekestraat), de eerste links en nog eens de eerste rechts. Je bent dan in de Robert Molsstraat die na het eerstkomende kruispunt verandert van naam, namelijk Durletstraat.
  • Vanuit Centraal Station neem je tram 2 of tram 6 in de metrohalte ‘Diamant’. Je stapt af aan de halte van de Markgravelei. Deze straat volg je tot aan de kerk. Daarna volg je de weg zoals hierboven beschreven.
  • Vanuit de Rooseveltplaats neem je tram 2 in de metrohalte ‘Opera’. Dan volg je de weg zoals hierboven beschreven.
  • Aan de Rooseveltplaats kun je ook tram 24 nemen. Je stapt dan af aan de tweede halte in de Brederodestraat. Je wandelt de Broederminstraat in en vervolgt je weg rechtdoor. De straatnaam verandert in Moonsstraat en uiteindelijk in de Markgravelei. Aan het ronde puntje neem je de eerste straat links. Dit is de Robert Molsstraat. Vanaf het eerste kruispunt wordt dit automatisch de Durletstraat.
  • Vanuit de Groenplaats neem je bus 22, 25 of 26 en stap je af aan de GB (hoek Lange Lozanastraat en Van Schoonbekestraat). Je wandelt een klein stukje terug de Lange Lozanastraat in en neemt de eerste straat links. Dit is meteen de Durletstraat.