VeBeS Oost-Vlaams-Brabant

Je komt met het openbaar vervoer:

Trein
Vanuit Leuven neem je op spoor A de trein naar ’s Gravenbrakel. De tweede halte is Veltem. Je neemt best vooraan in de trein plaats. In het station van Veltem neem je de enige uitgang op perron die er is. Je gaat de trappen af en neemt de uitgang Stationstraat. Aan deze uitgang kun je kiezen tussen rechts een trap en links een helling. Je steekt vervolgens over en gaat naar links. Een paar 100 meter verder neem je de eerste straat rechts. Dit is de Groenstraat (op de hoek heb je een apotheek). Je wandelt tot aan nummer 62. Het ganse traject is 7 minuten stappen.

Bus
Vanaf Leuven station kun je bus 652 of 352 nemen. Je stapt af aan bushalte Veltem Station. Het is dan nog  7 minuten wandelen naar Groenstraat 62.

Je komt met de wagen:

Op de E314 neem je de uitrit Winksele. Je neemt richting Brussel op de afrit (links) en volgt de Brusselsesteenweg (N2) tot de kruising naar Bertem, aan de lichten sla je rechts af, de Graafschaplaan. Aan het volgende rondpunt ga je rechtdoor over de brug van de spoorweg. Je volgt de bocht naar rechts (Stationsstraat) en neemt de tweede straat links (je ziet rechts een Proxi Delhaize). Je bent nu in de Groenstraat. Het vlaamsoogpunt bevindt zich rechts op ongeveer 400 meter, nummer 62. Net voorbij het gebouw kan je de parking oprijden. Opgelet! Groenstraat is ZONE 30.