VeBeS Limburg (Hasselt)

 • U komt met het openbaar vervoer:
  Als u met uw rug naar de hoofdingang van het station staat moet u het stationsplein oversteken en rechtdoor gaan de Frans Massystraat in. U blijft dit trottoir volgen tot op een T-punt. Hier moet u oversteken en naar links gaan. Pas op, het is een drukke straat. U bent nu op de Koningin Astridlaan. De Koningin Astridlaan gaat na een oversteekplaats voor fietsers en voetganger over in de Kuringersteenweg. Aan de rechterkant ligt ons trefpunt op het nummer 27.
 • U komt met de wagen:
  • U komt via de E313:
   U neemt de afrit Hasselt West. Deze afrit komt uit op de Kuringersteenweg. U rijdt steeds rechtdoor voorbij vier verkeerslichten. Na het vierde verkeerslicht steekt u de Hasseltse grote ring over richting centrum. Het trefpunt bevindt zich na ongeveer 300 meter aan de linkerkant op het nummer 27.
  • U komt van Genk via de Genkersteenweg of de Kempen:
   U neemt de brug over het kanaal en aan de verkeerslichten gaat u rechtsaf. U rijdt nu op de grote ring van Hasselt, die u blijft volgen tot aan de eerste verkeerslichten. Hier gaat u linksaf richting centrum. U bent nu op de Kuringersteenweg. Het trefpunt bevindt zich na ongeveer 300 meter aan de linkerkant op het nummer 27