Micromix late night

GENK, woensdag 18 oktober 2023

VZW Ditto stelde weer een spetterende editie van Micromix samen en wij zullen natuurlijk van de partij zijn. Speciaal voor ons zijn er plaatsen gereserveerd dicht bij het podium.
Om stipt 19 uur start deze fantastische avond. Tot 23 uur kun je genieten van een show boordevol ambiance en entertainment:
 Met vier nummer 1 hits onder de arm staat de populaire Nederlandse zanger en songwriter Jaap Reesema klaar om 75 minuten lang je hart te veroveren. Met o.a. 'Kom Wat Dichterbij', ‘Ellie”, 'Nu Wij Niet Meer Praten', 'Mijn Kleine Presidentje' en ‘Code Rood’ sloten fans zijn muziek in hun hart.
 Door het tv-programma ‘REGI Academy’ te winnen maakte de Lommelse Pauline haar grote droom waar. Samen met Regi dook ze de studio in voor de singles ‘Duizend Sterren’ en ‘Lost Without You’. Ze schitterde op talloze podia in Vlaanderen, maar ook al in het grootse Sportpaleis. Pauline is met haar unieke stemgeluid en ravissante uitstraling een rijzende ster in de Vlaamse muziekwereld.
 De Limburgse Loredana kennen we allemaal, al meer dan 10 jaar, als de frontzangeres van 2Fabiola. Dat ze ook solo uit de voeten kan, bewees ze als ridder tijdens haar deelname aan ‘The Masked Singer’. In het voorjaar van 2022 genoten we van haar in ‘Liefde voor Muziek’. Ook de twee straffe, talentvolle gasten van KODA en DJ Pat Krimson zullen de Limburghal tijdens deze Micromix in vuur en vlam zetten.
De deuren van de zaal gaan open om 18.00 uur. Linda is de verantwoordelijke van de dag. Ze zal je opwachten met de tickets aan de zijingang van de Limburghal, vlakbij de parking. Zorg dat je daar ten laatste om 18.15 uur bent. Deze activiteit is rolstoelvriendelijk.

Leden en hun eerste begeleider betalen elk 25,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 31,25 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 18,75 euro. Derden betalen 6,25 euro extra.

Plaats: Limburghal, jaarbeurslaan 6, GENK

Inschrijven kan tot uiterlijk woensdag 4 oktober op 011 89 08 10 of via e-mail limburg@vebes.be. Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE05 8538 8722 4575 van VeBeS Limburg met vermelding ‘231018’.

Linda Merken (stuurgroep Limburg)
SOS-nummer: 0498 49 55 97