Bowling met broodmaaltijd

HASSELT, vrijdag 06 oktober 2023

Als je deelneemt aan onze tweede bowlingnamiddag van dit jaar, ver-wachten we je zoals altijd om 12 uur in de Olympia in Hasselt. Ook wie niet zo sportief is, is welkom en kan vooraf met de bowlers mee aan tafel voor het traditionele ‘smoske’. Bowlen is simpel. Iedereen kan het. Je kunt de bowlingbaan links en rechts automatisch laten afsluiten met een hekje, zodat de bal altijd op je eigen baan blijft. Als je hard genoeg werpt kun je dan altijd een aantal pins omgooien.
Een bowlingspel bestaat uit tien beurten. In elke beurt mag je proberen de tien kegels om te gooien. Daarvoor mag je maximaal twee worpen doen. Alle kegels in één keer omgooien is een strike. Je krijgt dan de punten van de twee worpen erna bij de tien punten van de strike zelf. Als je ze allemaal met twee worpen omgooit, heb je een spare. Als bonus daarvoor krijg je er de punten van de eerstvolgende worp extra bij.
Voor bus- en treingebruikers voorzien we opvang aan het station van Hasselt. Let op: we verwachten je rond 11.30 uur aan De Volksmacht, recht tegenover het station. Na het bowlen, rond 15.00 uur, zorgen we uiteraard ook voor vervoer terug. Vermeld bij je inschrijving of je hiervan gebruik wilt maken. Deze activiteit is niet rolstoelvriendelijk.
De deelnameprijs omvat: de smos, twee consumpties (één tijdens het eten en één tijdens het bowlen), alsook twee spellen bowling en de huur van de schoenen die je moet aantrekken om de baan te betreden.

  • bowling met broodmaaltijd
    Leden en hun eerste begeleider betalen elk 17,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 21,25 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 12,75 euro. Derden betalen 4,25 euro extra.
  • broodmaaltijd zonder bowling
    Leden en hun eerste begeleider betalen elk 11,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 13,75 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 8,25 euro. Derden betalen 2,75 euro extra.

Plaats: Olympia, kuringersteenweg 242, HASSELT

Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 29 september op 011 89 08 10 of via e-mail limburg@vebes.be. Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE05 8538 8722 4575 van VeBeS Limburg met vermelding ‘231006’.

Denise Rijckx (stuurgroep Limburg)
SOS-nummer: 0470 53 93 06