Schlagerfestival

HASSELT, zondag 26 maart 2023

Wij nodigen je uit om met ons mee te gaan naar de Trixxo Arena, voor de 16de editie van Het Schlagerfestival. Op de affiche: Willy Sommers, Christoff, Luc Steeno, Laura Lynn, Yves Segers, Die Schnappers, Lisa del Bo en De Romeo’s. Het kruim van de Vlaamse showbizz krijgt ook nog het gezelschap van publiekslievelingen Sergio en Kürt Rogiers. De eerste zorgt voor het extra muzikale vuurwerk. De laatste neemt als gastheer opnieuw de presentaties voor zijn rekening.
Onze verantwoordelijke van de dag is Aschly Nellis. Zij wacht je op met de toegangskaarten op parking A. Wij verwachten je daar ten laatste om 14.00 uur. Kom zeker op tijd, want er zal veel volk zijn. De show begint pas om 15.00 uur en er zijn voor ons zitplaatsen gereserveerd. Maar het zal tijd vragen om op onze plaatsen te geraken. Het einde van de optre-dens is gepland om 18.00 uur.
Als Trixxo Arena Hasselt bij jou nog geen belletje doet rinkelen: dit is de vroegere Ethias Arena. Er is ruime parkeergelegenheid. Parking A, waar wij samenkomen, is de parking die het dichtst bij de hoofdingang ligt. Op parking A bevinden zich ook de parkeerplaatsen voor personen met een handicap. Je bereikt deze parking het makkelijkst via de ring (Gouver-neur Verwilghensingel) of via de Trichterheideweg (GPS-adres: Hasselt, Trichterheideweg z/n). Rijd binnen via de tweede set slagbomen, ko-mende van de Universiteitslaan.
We sommen ook even op wat je allemaal aan eten en drinken kunt be-stellen tijdens het festival, uiteraard tegen betaling ter plaatse:
 Luikse wafel (+ Nutella), popcorn, nachos, chips zout/paprika, snoep (klein/medium/groot/mengeling), hot dog (+ ajuin), croque, provencette kip/ham, pasta bolognaise/kaas/napolitana.
 Coca-cola (+ zero), Fanta orange, Fuze tea, Chaudfontaine blauw, Mi-nute Maid orange, Red Bull, Jupiler 0,33/0,50, Hoegaarden rosée, Breezer orange, Breezer lime, witte wijn, Mateus roséwijn, Mateus brut white sparkling.
Wil je graag deelnemen, maar geraak je er om één of andere reden niet, neem dan contact met ons op. Samen vinden we wellicht een oplossing. Mocht je op het laatste moment verhinderd zijn, gelieve dat dan door te geven via het SOS-nummer.

Leden en hun eerste begeleider betalen elk 40,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 50,00 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 30,00 euro. Derden betalen 10,00 euro extra.

Plaats: Trixxo arena, Gouverneur Verwilghensingel 70, HASSELT

Inschrijven kan tot uiterlijk zaterdag 21 januari op 011 89 08 10 of via e-mail limburg@vebes.be. Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE05 8538 8722 4575 van VeBeS Limburg met vermelding ‘230326’.

Aschly Nellis (stuurgroep Limburg)
SOS-nummer: 0489 97 67 32