Krokusfeest met warm middagmaal

HASSELT, zaterdag 25 februari 2023

Weet je het nog? Ons eerste krokusfeest moest twee jaar geleden wegens corona worden afgezegd. Ook in 2021 stond dat virus nog in de weg. Daarom wordt het nu de hoogste tijd. Vind je niet? Noteer dus de datum en wees erbij!
Let op! Voor dit krokusfeest komen we niet samen in ons vertrouwde ontmoetingscentrum. Maar het wordt wel net zo gezellig hopen we. We verwachten je in een apart zaaltje van Brasserie De Paardenstallen, een eetgelegenheid op de Abdijsite Herkenrode. Het adres: Herkenrodeabdij 5, in Kuringen-Hasselt. Je parkeert er je wagen op de gratis parking. Of, als je met het openbaar vervoer komt, voorzien we opvang van en naar het station van Hasselt. Zorg dan wel dat je daar vóór 11.20 uur aankomt. Wij komen zoals altijd samen aan De Volksmacht, tegenover het station.
Vanaf 11.45 uur verwelkomen we je in Brasserie De Paardenstallen. Eenmaal aan tafel mag je je verwachten aan de menu die je bij je inschrijving hebt gekozen:
 Dagsoep;
 Kalkoenfilet “fine Champagne” of zalmfilet “Dugléré”;
 Gemengde seizoenssalade en aardappelkroketjes;
 Koffie of thee en een ijsje.
Waters en frisdranken tijdens het eten zijn bij de prijs inbegrepen. Alcoholische dranken kunnen via de zelfbediening afgehaald worden en moeten ter plaatse nog betaald worden. Zoals gebruikelijk wordt de aanwezigenlijst voorgelezen en is er het "woordje van de voorzitter".
Na het eten kun je gerust nog blijven zitten tot 15 uur om tussen pot en pint gezellig bij te praten. Je kunt ook een bezoekje brengen aan de Abdijsite. Dat is zeker de moeite. Ben je een wandelaar? Er vertrekken vier uitgestippelde natuurwandelingen, van 1 km tot 6,5 km. De site vormt ook de ideale startplaats voor een fietstocht in en rond Hasselt. Meer info vind je op www.abdijsiteherkenrode.be.
Ben je er ook graag bij? Schrijf dan in. Vertel ons met hoeveel mensen je komt, of je kalkoenfilet of zalmfilet wilt, en of je opvang wenst aan het station van Hasselt. Vergeet je dit laatste door te geven, dan kunnen we niet garanderen dat je daadwerkelijk wordt opgevangen. Als er op het laatste moment wat verandert, bel dan het SOS-nummer.

Leden en hun eerste begeleider betalen elk 35,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 43,75 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 26,25 euro. Derden betalen 8,75 euro extra.

Plaats: De Paardenstallen, Herkenrodeabdij 5, HASSELT

Inschrijven kan tot uiterlijk woensdag 15 februari op 011 89 08 10 of via e-mail limburg@vebes.be. Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE05 8538 8722 4575 van VeBeS Limburg met vermelding ‘230225’.

Linda Merken (stuurgroep Limburg)
SOS-nummer: 0498 49 55 97