Luc en Bart, een paar apart (MAX32) VOLZET

OUDSBERGEN, vrijdag 02 december 2022

Die dag kun je met ons mee naar een theatervoorstelling van Luc Ap-permont en Bart Kaëll in Gemeenschapscentrum Den Ichter in Opglab-beek. Zoals steeds reserveerden wij plaatsen vooraan in de zaal.
n 2018 trokken Bart Kaëll en Luc Appermont voor het eerst samen naar het theater voor een intieme reis door hun professioneel leven en hun ondertussen meer dan 40 jaar lange relatie. Met nooit eerder vertelde anekdotes werd het publiek meegezogen in een nostalgische avond met een lach en een traan. Maar Bart en Luc zijn nog lang niet uitverteld. De-ze twee monumenten uit de Vlaamse showwereld hebben nog ontelbare anekdotes zowel van voor als achter de schermen, maar ook nog mooie en pakkende verhalen uit hun persoonlijk leven. Met uiteraard ook deze keer veel aandacht voor muziek: verrassende songs, maar ook bekende nummers in een nieuw jasje. Hierbij worden ze begeleid door een ijzer-sterke vijfkoppige liveband. Kortom, een nieuwe nostalgische reis door de voorbije 40 jaar, die je absoluut niet wil missen.
De verantwoordelijke van de dag is Jan Niesen. Hij wacht je op met de toegangskaarten aan de ingang van Gemeenschapscentrum Den Ichter, Gildenstraat 16. Dit ligt vlak naast de kerk van Opglabbbeek. Wij spre-ken daar af ten laatste om 19.45 uur. Vindt je oude GPS de straat niet. Geef dan "Kapelstraat 16, Opglabbeek" in. Zo heette de straat namelijk tot voor kort. Vergeet niet Opglabbeek in te voeren als plaats. Schrijf je Oudsbergen of Meeuwen-Gruitrode, dan wijst je oude GPS je gegaran-deerd de verkeerde weg.
Wij dringen erop aan om zelf voor een begeleider uit je eigen bubbel te zorgen. Wil je graag komen, maar geraak je er om één of andere reden niet, neem dan contact met ons op. Samen vinden we wellicht een op-lossing. Deze activiteit is rolstoelvriendelijk.
De deelnameprijs bedraagt 24,00 euro. Als je in het bezit bent van een Provinciale Begeleiderspas mag je begeleider gratis deelnemen en moet je bij je inschrijving dus enkel voor jezelf betalen. Heb je geen begelei-derspas, dan kost het voor je begeleider ook 24.00 euro.

Leden en hun eerste begeleider betalen elk 24,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 30,00 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 18,00 euro. Derden betalen 6,00 euro extra.

Plaats: Gemeenschapscentrum Den Ichter, Gildenstraat 16, OUDSBERGEN

Inschrijven kan tot uiterlijk maandag 31 oktober op 011 89 08 10 of via e-mail limburg@vebes.be. Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE05 8538 8722 4575 van VeBeS Limburg met vermelding ‘221202’.

Jan Niesen (stuurgroep Limburg)
SOS-nummer: 0473 50 33 30