Micromix late night

GENK, woensdag 19 oktober 2022

VFG organiseert dit jaar de 4de editie van Micromix Late Night in de Limburghal te Genk. Wij, van VeBeS Limburg, nodigen je uit om deze show boordevol ambiance samen met ons mee te maken. Er worden voor onze groep plaatsen gereserveerd dicht bij het podium.
Stipt om 19 uur mag actrice (bekend van de serie Lisa) en zangeres TINNE OLTMANS de spits afbijten. Ze tourt doorheen heel Vlaanderen met haar eigen band: Tinne & The Oltmans.
Een heerlijke pop/rock band die het publiek voorziet van opzwepende ritmes, leuke meezingers, verrassende covers, originele medleys en edgy eigen werk.
Wanneer je behoefte hebt aan een zonnetje in huis, is er geen betere zanger dan DANNY DIEGO. Met zijn altijd stralende humeur, charmante verschijning en vrolijke muziek weet hij steeds opnieuw een zonnige sfeer neer te zetten ! Hij is gewoon een nuchtere Hollandse jongen met een warm hart voor muziek en fans. Zijn positief karakter zorgt ervoor dat Danny Diëgo garant staat voor een feest waar iedereen van zal genieten.
Het gebeurt niet vaak dat er een nieuwe artiest(e) opstaat waarvan iedereen onmiddellijk overtuigd is: die gaat het maken! Een eer die de Westvlaamse CAMILLE wel te beurt valt; de makers van #LikeMe gaven haar eerst een hoofdrol in hun serie, Regi vroeg haar om op één van zijn singles te zingen en niet lang daarna nam Niels William haar onder zijn vleugels en tekende ze een platencontract bij CNR Records. Haar overwinning in The Masked Singer als ‘Miss Poes’, waar ze werd bejubeld als ‘een wereldster’ en haar deelname aan Liefde voor Muziek zullen niet onopgemerkt blijven.
CHRISTOFF is al niet meer weg te denken uit het Vlaamse landschap. Met zijn eerste succesvolle nummer 'Onder de Toren', wordt de populaire Christoff een begrip in Vlaanderen. Viermaal onderscheiden met een MIA in de categorie "Vlaams populair" en won tweemaal "Annes Vlaamse Muziek Awards" voor "beste mannelijke artiest-schlager".
Dit programma nog niet straf genoeg ? Er is ook nog een verrassingsact voorzien.
Linda zal je opwachten aan de ingang met de tickets. Wij komen samen aan de zijingang van de Limburghal, vlakbij de parking, ten laatste om 18 uur. De show eindigt volgens de organisatoren rond 22.00 uur. heb je vervoersproblemen, laat het ons dan bij je inschrijving weten. Wellicht vinden we samen een oplossing. Wij dringen erop aan om zelf voor een begeleider uit je eigen bubbel te zorgen. Deze activiteit is rolstoelvriendelijk.

Leden en hun eerste begeleider betalen elk 20,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 25,00 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 15,00 euro. Derden betalen 5,00 euro extra.

Plaats: Limburghal, jaarbeurslaan 6, GENK

Inschrijven kan tot uiterlijk woensdag 5 oktober op 011 89 08 10 of via e-mail limburg@vebes.be. Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE05 8538 8722 4575 van VeBeS Limburg met vermelding ‘221019’.

Linda Merken (bestuur Limburg)
SOS-nummer: 0498 49 55 97