Toneel: Proper lakens in GC de Muze

MEISE, woensdag 05 oktober 2022

Na de zomervakantie, onze wandeling, picknick en ledenfeest, staat er een leuke, humoristische toneelnamiddag op het programma.
Afspraak op woensdag 5 oktober om 14.30 uur in de Muze van Meise voor 'Proper lakens', een plastische komedie van Brik Van Dyck en Sven De Ridder. Voorstelling om 15 uur.
De wat kalende hypochonder Jo Ceulemans (Sven De Ridder) laat zich opnemen in een chique privékliniek voor een haartransplantatie. Zijn vrouw Rachel Van Buyten (Kristel Verbeke) wijkt geen centimeter van zijn zijde. Het koppel maakt kennis met twee medepatiënten: Bart Tersago (Brik Van Dyck) die een zoveelste ingreep ondergaat om nog meer op zijn idool te lijken en Mario Van Dessel (Luc Verhoeven), een rondborstige gepensioneerde die graag een wat strakkere buik wil om te kunnen paraderen op Ibiza. Tijdens hun verblijf in het ziekenhuis zijn de drie kamergenoten overgeleverd aan de dolle fratsen van de sexy, maar niet al te snuggere verpleegster Suzy (Jasmine Jaspers) en de toch wel erg zonderlinge dokter Dag (Ivan Pecnik). Wie van het Antwerps Theater houdt, zal deze voorstelling zeker smaken.
Wij reserveerden 10 plaatsen aan de abonnementsprijs. Wees er dus snel bij. De Muze is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Leden en hun eerste begeleider betalen elk 25,00 euro. Kinderen betalen 0,00 euro.

Plaats: GC de Muze, Brusselsesteenweg 69, MEISE

Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 23 september op 02 212 11 13 of via e-mail brabant-brussel@vebes.be. Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE49 8538 8722 4171 van VeBeS Brussel en Halle-Vilvoorde met vermelding ‘221005’.

Nicole Budé (bestuur Brussel en Halle-Vilvoorde)
SOS-nummer: 0472 25 61 01