Seniorenfeest met Connie Neefs, Celien, Marijn

PELT, zondag 20 november 2022

VeBeS Limburg en CC Palethe nodigen je weer graag uit voor het traditi-onele seniorenfeest. Zoals gebruikelijk worden er voor ons plaatsen gereserveerd. En we hebben gevraagd om, als het kan, onze plaatsen zo dicht mogelijk bij het podium te voorzien. De koffie en taart tijdens de pauze zijn, zoals steeds, bij de deelnameprijs inbegrepen.
De namiddag begint om 14 uur en eindigt rond 17.30 uur. Connie Neefs is ook deze keer de charmante gastvrouw. Samen met pianist Eric De Vos en showballet Generation Next ontvangt zij weer een aantal bevriende artiesten:
 Marijn Devalck kennen we allemaal als acteur, maar in de eerste plaats is hij een zanger in hart en nieren! Eerst als tiener-popidool Marino Falco, later als gevierd musicalartiest in Vlaanderen, Nederland en Duitsland.
 Celien werd bekend als de dochter van Margriet Hermans, maar ze ontpopte zich snel tot een talentvolle liedjesschrijfster en vooral tot een jonge artieste met een unieke stem.
 Geert Dehertefelt is theatermaker en cabaretier. Gewapend met zijn guitalele schiet hij het ene lachsalvo na het andere het publiek in. En af en toe ontroert hij en zijn de emoties puur en oprecht.
Wij spreken af aan de ingang van CC Palethe ten laatste om 13.45 uur. Jan wacht je daar op met de toegangskaarten. Wij dringen erop aan om zelf voor een begeleider uit je eigen bubbel te zorgen.
Let op! Wegens de gereserveerde plaatsen en de afspraak die we daar-over hebben met CC Palethe, kun je maar tot uiterlijk vrijdag 30 september inschrijven. Dat kan op 011 89 08 10 of via e-mail limburg@vebes.be">limburg@vebes.be.

Leden en hun eerste begeleider betalen elk 8,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 10,00 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 6,00 euro. Derden betalen 2,00 euro extra.

Plaats: CC Palethe, jeugdlaan 2, PELT

Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 30 september op 011 89 08 10 of via e-mail limburg@vebes.be">limburg@vebes.be. Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE05 8538 8722 4575 van VeBeS Limburg met vermelding ‘221120’.

Jan Niesen (stuurgroep Limburg)
SOS-nummer: 0473 50 33 30