herfstbijeenkomst

Hasselt, zaterdag 22 oktober 2022

Na een lange tijd zonder feesten, nodigt VeBeS Limburg je opnieuw uit voor de traditionele herfstbijeenkomst. En omdat het zo lang geleden is hebben we voor alle aanwezigen een verrassing.
Dit is ons programma:

 • 11.15 uur: Wie met het openbaar vervoer naar Hasselt komt en opvang wenst aan het station, kan samen met Jan Niesen stadsbus H19 nemen (vertrek: 11.19 uur op busperron 6, aankomst halte Runkst Heilig Kruis: 11.30 uur, tijden onder voorbehoud). We komen zoals altijd samen aan De Volksmacht, recht tegenover het station. Zorg dat je daar uiterlijk om 11.10 uur bent. Een lijnbus wacht niet.
 • Vanaf 11.15 uur: Onthaal in het ontmoetingscentrum Heilig Kruis.
 • 11.45 uur: Kort herdenkingsmoment voor de overledenen van de afge-lopen drie jaar en omhaling ten voordele van onze solidariteitsactie.
 • 12.00 uur: Aperitief en warm middagmaal. Op het menu: agnes sorel-soep, visschotel van het huis met gebakken pasta en wokgroenten,
  fantasie-bordje van chocolades.
 • 14.00 uur: Het “Woordje van de voorzitter”.
 • Daarna gezellig samenzijn met een optreden van ons onvolprezen huisorkest. VeBeS-lid Antoon Vanvinckenroye en zijn collega-muzikanten zullen ons weer verblijden met een spetterend optreden. De mensen van de bar bedienen je intussen van de nodige drank. Te-vens kun je weer wenskaarten kopen ten voordele van VeBeS, ge-maakt door vrijwilligster Francine.
 • 15.30 uur: Koffie en gebak.
 • 16.20 uur: Wie dat wenst kan met Jan mee terug naar het station. Aan de halte Runkst Heilig kruis neemt hij stadsbus H81 (vertrek: 16.27 uur, aankomst station: 16.34 uur op busperron 5, tijden onder voorbehoud).
  Ben je er ook graag bij? Schrijf dan in en laat ons weten met hoeveel mensen je komt, of je een dieetmaaltijd wenst en of je samen met Jan de stadsbus wilt nemen voor de verplaatsingen. Vergeet je dit door te geven, dan kunnen we niet garanderen dat je aan het station wordt opgevangen. Als er op het laatste moment nog wat verandert, gelieve dat dan door te geven via het SOS-nummer.
  Wij dringen erop aan om zelf voor een begeleider uit je eigen bubbel te zorgen, zeker als je hulp nodig hebt in de zaal en tijdens het eten, toilet-bezoek enz. Deze activiteit is rolstoelvriendelijk.
  Inbegrepen bij de deelnameprijs zijn: aperitief, middagmaal en vieruurtje. Alle andere consumpties moet je ter plaatse nog betalen.

Leden en hun eerste begeleider betalen elk 25,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 31,25 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 18,75 euro. Derden betalen 6,25 euro extra.

Plaats: Ontmoetingscentrum Heilig Kruis, Kruisherenlaan 29, Hasselt

Inschrijven kan tot uiterlijk woensdag 12 oktober op 011 89 08 10 of via e-mail limburg@vebes.be. Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE05 8538 8722 4575 van VeBeS Limburg met vermelding ‘221022’.

Linda Merken (stuurgroep Limburg)
SOS-nummer: 0498 49 55 97