Poëzietaart: Esther Van Hees, Gelukkig Zijn (MAX30)

Lommel, dinsdag 25 januari 2022

Naar jaarlijkse gewoonte nodigen VeBeS Limburg en Cultuurcentrum De Adelberg je uit voor de zogenaamde “poëzietaart”. Ook nu is er tijdens de pauze weer koffie en taart. Dit is bij de prijs inbegrepen. Mocht het onverhoopt niet kunnen doorgaan, dan krijg je natuurlijk je inschrijvingsgeld terug. Er worden voor ons plaatsen gereserveerd dicht bij het podium. Maar let op! Het aantal plaatsen is beperkt.
Geluk betekent voor de Molse zangeres Esther Van Hees het eindeloos meezingen met de muziek die ze als kind ontdekte in de cd-collectie van haar ouders. Nummers als Sammie van Ramses Shaffy, Rozane van Wim de Craene, Twee Meisjes van Raymond van het Groenewoud en nog meer van dit soort prachtige klassiekers vormen het repertoire van Gelukkig Zijn, vernoemd naar het gelijknamige nummer van Raymond van het Groenewoud. In 2020 zong Esther mee in het eerbetoon aan Wim de Craene, samen met onder anderen Barbara Dex, Bart Herman en Bert Verbeke.
De namiddag begint om 13.30 uur. Wij spreken af in de inkomhal van CC De Adelberg, ten laatste om 13.15 uur. Wij dringen erop aan om zelf voor een begeleider uit je eigen bubbel te zorgen. Vergeet ook je mondkapje en je coronapas niet. Je weet nooit of je het nodig hebt.
Wil je graag komen, maar geraak je er om één of andere reden niet, neem dan contact met ons op. Samen vinden we wellicht een oplossing. Deze activiteit is rolstoelvriendelijk.
Om de cultuursector in deze moeilijke tijden een duwtje in de rug te geven laten we de kortingen achterwege.

Leden, begeleiders en kinderen betalen elk 6,00 euro.

Plaats: CC De adelberg, Adelbergpark 1, Lommel

Inschrijven kan tot uiterlijk woensdag 22 december op 011 89 08 10 of via e-mail limburg@vebes.be. Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE05 8538 8722 4575 van VeBeS Limburg met vermelding ‘220125’.

Josephina Thomas (bestuur Limburg)
SOS-nummer: 0475 55 91 84