World Choir Games: vriendschapsconcert in de Handelsbeurs

ANTWERPEN, zondag 07 november 2021

Wie graag een vleugje pop, jazz of folklore meepikt is aan het juiste adres in de recent gerestaureerde Handelsbeurs: een historisch parel-tje in het midden van de stad. Tijdens dit concert treden er 3 tot 4 ko-ren uit diverse landen op en zij laten het publiek kennismaken met de grote diversiteit aan zang en muziek die ze naar Antwerpen meebren-gen. Na het concert kan je meteen nog wat napraten in de bar of je kan rondsnuisteren op de koor- en uitgeversbeurs.
Wij spreken af in Antwerpen-Centraal om ten laatste 13 uur onderaan de grote trap in de centrale inkomhal. Vanaf daar gaan we in groep naar de Handelsbeurs. Deelnemers die rechtstreeks gaan verwachten we ten laatste om 13.30 uur aan de ingang van de Handelsbeurs. Een bestuurslid wacht je op om je te begeleiden naar de plaatsen die spe-ciaal voor VeBeS zijn voorzien.
Dit concert is gratis voor iedereen die behoort tot de groep van VeBeS. Aangezien het aantal plaatsen voor onze groep beperkt is, vragen we je om in te schrijven. Dit doe je zo snel als mogelijk door te bellen naar Lesley De Ceulaer op het nummer 0486 84 48 87 of door ze een mail te sturen via lesdeceulaer@gmail.com.

Plaats: Handelsbeurs, Borzestraat 31, ANTWERPEN

Lesley De Ceulaer (bestuur Antwerpen)
SOS-nummer: 0486 84 48 87