World Choir Games: vriendschapsconcert in de Handelsbeurs

ANTWERPEN, vrijdag 05 november 2021

Tijdens dit concert treden er 2 koren uit België en Kosovo op en zij laten het publiek kennismaken met de grote diversiteit aan zang en muziek die ze naar Antwerpen hebben meegebracht.
Deze concertjes gaan door in de prachtig gerestaureerde Handelsbeurs, waar beide koren het publiek meevoeren doorheen muzikale pracht.
Wij spreken af in Antwerpen-Centraal om ten laatste 13 uur onderaan de grote trap in de centrale inkomhal. Vanaf daar gaan we in groep naar de Handelsbeurs. Deelnemers die rechtstreeks gaan verwachten we ten laatste om 13.30 uur aan de ingang van de Handelsbeurs. Een bestuurslid wacht je op om je te begeleiden naar de plaatsen die speciaal voor VeBeS zijn voorzien.
Dit concert is gratis voor iedereen die behoort tot de groep van VeBeS. Aangezien het aantal plaatsen voor onze groep beperkt is, vragen we je om in te schrijven. Dit doe je zo snel als mogelijk door te bellen naar Dorothy De Bakker op het nummer 03 646 60 73 of op 0486 10 11 03 of door ze een mail te sturen via doro.db@telenet.be.

Plaats: Handelsbeurs, Borzestraat 31, ANTWERPEN

Dorothy De Bakker (bestuur Antwerpen)
SOS-nummer: 0486 10 11 03