thema-etentje (AFGELAST)

HASSELT, vrijdag 10 december 2021

Ons eetfestijn noemen we voortaan 'thema-etentje'. En we gaan 's middags op restaurant, telkens onder een ander thema. We doen dit ook met de bedoeling om mensen, die daar anders misschien niet toe komen, over de drempel te trekken om nieuwe dingen te leren kennen.
Om te beginnen nemen we je mee op een heerlijke Oosterse smaakreis bij Wok Dynesty in Hasselt. Maar Wok Dynasty is zoveel meer dan een restaurant. Het tekent voor een totaalbeleving met op het menu Aziatische topgerechten. Je maakt kennis met de rijkdom van de Oosterse keuken en proeft heerlijke gerechten uit heel Azië, van China via Japan naar Thailand. Alle gerechten worden in buffetvorm aangeboden volgens de formule "All you can eat". Waar je ook zin in hebt, neem zoveel je wil en geniet met volle teugen van de heerlijke voorgerechten, je favoriete wokgerecht en het rijkelijke dessertbuffet. Hoeveel je ook eet, het kost je slecht 25 euro per persoon. Ook alles wat je drinkt is bij die prijs inbegrepen.
Linda verwelkomt je om 12.00 uur aan het wokrestaurant. Dat vind je aan de Kempische Steenweg 136A, in Hasselt. Dit thema-etentje duurt tot 14.30 uur, tijdstip waarop het restaurant sluit.
Wij dringen erop aan om zelf voor een begeleider uit je eigen bubbel te zorgen. Vergeet ook je mondkapje niet. Je weet nooit of je het nodig hebt.
Wil je graag komen, maar geraak je er om één of andere reden niet, neem dan contact met ons op. Samen vinden we wellicht een oplossing. Deze activiteit is rolstoelvriendelijk.

Leden en hun eerste begeleider betalen elk 25,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 31,25 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 18,75 euro. Derden betalen 6,25 euro extra.

Plaats: Wok Dynasty, Kempische Steenweg 136A, HASSELT

Inschrijven kan tot uiterlijk woensdag 1 december op 011 89 08 10 of via e-mail limburg@vebes.be. Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE05 8538 8722 4575 van VeBeS Limburg met vermelding ‘211210’.

Linda Merken (bestuur Limburg)
SOS-nummer: 0498 49 55 97