Seniorenfeest met Connie en Günther Neefs, Patrick Onzia, Daisy Thijs en Emilia Kirova

PELT, zondag 21 november 2021

Als corona er geen stokje voor steekt, zal het Seniorenfeest van Pelt dit jaar opnieuw plaatsvinden. VeBeS Limburg en CC Palethe nodigen je er alvast graag voor uit.
Zoals gebruikelijk worden er voor ons plaatsen gereserveerd. Uiteraard worden de op dat moment geldende regels gerespecteerd. Maar we heb-ben toch gevraagd om, als het kan, onze plaatsen zo dicht mogelijk bij het podium te voorzien. De koffie en taart tijdens de pauze zijn bij de deelnameprijs inbegrepen.
De namiddag begint om 14 uur en eindigt rond 17.30 uur. Connie Neefs is zoals altijd de charmante gastvrouw. Samen met pianist Eric De Vos en showballet Generation Next vormt zij de basis van het seniorenfeest.
Voor de humoristische noot zorgen Daisy Thys en Patrick Onzia. Samen brengen ze hilarische sketches. De Bulgaarse Emilia Kirova zorgt als violiste en zangeres voor een wervelend spektakel met zigeunermuziek van onder meer Goran Bregovic.
Afsluiter van deze namiddag is Günther Neefs. Eindelijk staat hij eens samen met zijn tante Connie op het podium van Palethe. Als veelzijdig entertainer staat Günther garant voor een succesvol optreden, waarbij de warmste stem van Vlaanderen steeds weer het publiek inpakt met zijn stijlvolle persoonlijkheid.
Wij spreken af aan de ingang van CC Palethe ten laatste om 13.45 uur. Jan wacht je daar op met de toegangskaarten. Wij dringen erop aan om zelf voor een begeleider uit je eigen bubbel te zorgen. Vergeet ook je mondkapje niet. De kans is groot dat je het nog nodig zult hebben.
Om de cultuursector in deze moeilijke tijden een duwtje in de rug te geven laten we de kortingen achterwege. Mocht het seniorenfeest onverhoopt toch niet doorgaan, dan krijg je uiteraard je inschrijvingsgeld terug.

Let op! Wegens de gereserveerde plaatsen kun je maar tot uiterlijk woensdag 13 oktober inschrijven.

Leden, begeleiders en kinderen betalen elk 8,00 euro.

Plaats: CC Palethe, Jeugdlaan 2, PELT

Inschrijven kan tot uiterlijk woensdag 13 oktober op 011 89 08 10 of via e-mail limburg@vebes.be. Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE05 8538 8722 4575 van VeBeS Limburg met vermelding ‘211121’.

Jan Niesen (bestuur Limburg)
SOS-nummer: 0473 50 33 30