Toneelvoorstelling Zomer van Antwerpen: monoloog van Dahlia Pessemiers

ANTWERPEN, donderdag 26 augustus 2021

Deze voorstelling van de Zomer van Antwerpen heeft geen audiodescriptie nodig want Dahlia Pessemiers zorgt voor een prachtige monoloog. Voor het eerst je veters knopen. Voor het eerst alleen naar de winkel. Voor het eerst de zee zien. Je eerste kus. Je eerste werkdag. Je eerste huisdier. En ga zo maar door. Op uitnodiging van het tijdfestival MoMeNT en een lijst
van 130 eerste keren in aanslag, ging Dahlia Pessemiers aan het werk. Want het leven is een aaneenschakeling van eerste-keer ervaringen, van grote of kleine kantelmomenten. Dahlia stelde velen dezelfde vraag: wat was jouw bijzondere eerste-keer ervaring?
Ze ontmoette, luisterde en keek. Wat ze hoorde, brengt ze samen in deze vertelling. Het is een universeel verhaal, met gerecupereerde woorden in een gerecupereerd decor. Een ode aan verbinding en erkenning. Dahlia nodigt je uit in een mooie tuin, in de prachtige stoelen van oude paletten van scenograaf Sibren Hanssens. Op een zomerse namiddag kan de zon hard stralen, ‘s avonds is het heel soms fris. Check even het weerbericht voor je komt genieten.
We bieden deze voorstelling twee keer op dezelfde dag aan. De eerste voorstelling start om 16 uur en de tweede voorstelling om 20 uur. Geef bij inschrijving zeker door voor welke voorstelling je wenst in te schrijven. Inschrijven doe je bij Lesley De Ceulaer op het nummer 0486 84 48 87 of door ze te mailen op lesdeceulaer@gmail.com.
Deelnemers voor de namiddagvoorstelling verwachten we aan de ingang om ten laatste 15.40 uur. De locatie is goed bereikbaar aangezien deze dicht aan de Boomsesteenweg ligt. Je kunt tram 2 of tram 6 tot aan Permeke nemen. Vanaf daar is het nog een goede 600 meter wandelen. Je kunt ook bus 500 nemen vanaf station Antwerpen-Zuid met afstap aan de halte Dr. Veeckmanslaan. Van daaruit wandel je een kleine 500 meter door het Valaarpark naar de locatie.
Deelnemers voor de namiddagvoorstelling verwachten we aan de ingang om ten laatste 19.40 uur. De locatie is goed bereikbaar aangezien deze dicht aan de Boomsesteenweg ligt. Je kunt tram 2 of tram 6 tot aan Permeke nemen. Vanaf daar is het nog een goede 600 meter wandelen. Je kunt ook bus 500 nemen vanaf station Antwerpen-Zuid met afstap aan de halte Dr. Veeckmanslaan. Van daaruit wandel je een kleine 500 meter door het Valaarpark naar de locatie.

Leden en hun eerste begeleider betalen elk 6,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 7,50 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 4,50 euro. Derden betalen 1,50 euro extra.

Plaats: Berkenrijs, Lodewijk Mortelmanstraat 13, ANTWERPEN

Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE90 8538 8664 7932 van VeBeS Antwerpen met vermelding ‘210826’.

Lesley De Ceulaer (bestuur Antwerpen)
SOS-nummer: 0486 84 48 87