De Wereld van Bobbejaan

GEEL, donderdag 29 oktober 2020

Tien jaar geleden overleed Bobbejaan Schoepen. Isabelle A, Guido Belcanto en Klaas Delrue slaan de handen in elkaar om de wereld van ‘onze’ cowboy te doen herleven.

Bobbejaan was onze eerste ‘vedette’ die een ongelooflijk muzikaal parcours heeft afgelegd. Niet alleen met gekende nummers zoals Lichtjes van de Schelde, Eerbied voor jouw grijze haren en Café zonder bier maar ook met minder bekende maar verrassende pareltjes. Deze verdienen meer dan ooit om terug voor het voetlicht gebracht te worden.

Guido Belcanto is voor een deel opgegroeid met Bobbejaans muzikale nalatenschap. In zijn eigen omvangrijke werk is de link naar die traditie nog steeds herkenbaar. Isabelle A, één van onze allerbeste en veelzijdigste zangeressen is uitgegroeid van een tieneridool tot een volwassen en geliefde artieste. Ook Klaas Delrue, frontman van Yevgueni, werkt al ruim vijftien jaar aan een zeer persoonlijke invulling van chanson, kleinkunst en poprock. Ondanks het feit dat beiden van een jongere generatie zijn, voelen ze toch een sterke band met het repertoire van Bobbejaan. Dit alles ondersteund door het wonderbaarlijke orkest The Bobbejaan All Stars.

Geen middag gezapige nostalgie, maar een grandioze en hedendaagse ode aan het vakmanschap van één van onze allergrootste artiesten.

Begin september verwachten we de prijs voor de tickets.
Wij spreken af om ten laatste om 15.15 uur aan de ingang van CC de Werft. Bart Wynants, onze verantwoordelijke wacht je daar op met de tickets.
Wil je graag inschrijven? Dat doe je best zo snel mogelijk bij Bart Wynants op het nummer 0478 74 78 80 of door hem te mailen op wynants.bart@gmail.com.

Leden en kinderen betalen 27,00 euro. Begeleiders nemen gratis deel. Derden betalen 6,75 euro extra.

Plaats: CC De Werft, Werft 32, GEEL

Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE90 8538 8664 7932 van VeBeS Antwerpen met vermelding ‘201029’.

Bart Wynants (bestuur Antwerpen)
SOS-nummer: 0478 74 78 80