Spektakelmusical '40-45' met audiodescriptie

Puurs, zondag 26 mei 2019

Profiteer van dit aanbod! Speciaal voor blinden en slechtzienden en hun familie reserveerde VeBeS een volledige tribune van meer dan 200 plaatsen bij Studio 100. Je hoeft je dus niet te beperken tot jezelf en je begeleider. Vandaag kun je met je hele gezin genieten van dit spektakel en allemaal aan dezelfde voorwaarden die we met Studio 100 hebben onderhandeld! Dit kon enkel en alleen dankzij de vele gesprekken met Studio 100 en onze waardevolle samenwerking. Speciaal voor ons bieden ze de musical op zondag 26 mei om 18.00 uur aan met audiodescriptie.
Ze voorzien de mobiele tribune van hoofdtelefoons waardoor je de hele musical duidelijk kunt horen. Dit is zo voor iedereen in het publiek, dus ook voor de andere bezoekers. De live audiodescriptie ontvang je door dezelfde hoofdtelefoon. En deze is natuurlijk enkel voor onze tribune. Als je begeleider of familie bent zonder visuele handicap, kunnen we er zelfs voor zorgen dat je de AD niet hoort. En dat is nog niet alles! Onze groep mag vroeger binnen om rustig plaats te nemen op de VeBeS-tribune. Daarna krijg je via de audiodescriptie een sfeervolle inleiding op het spektakel dat je te wachten staat. Wat hebben we nog voor jullie kunnen onderhandelen? Je krijgt op elk ticket een aanzienlijke korting van Studio 100. Daarnaast deed ook VeBeS nog een financiële inspanning waardoor we meerdere tickets aan een zeer gunstige prijs kunnen aanbieden! De acteurs die je gegarandeerd zullen meetrekken in een beklijvend spektakel zijn Jelle Cleymans, Jonas Van Geel, Lucas Van den Eynde, Nathalie Meskens, Herbert Flack en Ann Tuts.
Het verhaal van de musical waarin zij hun rol spelen, gaat als volgt: Antwerpen, net na de eerste wereldoorlog. Staf en Louis Segers worden met een jaar verschil geboren. Ze groeien op in een warm nest. De broers worden hartsvrienden en niets lijkt hun band te kunnen breken. Tot het onvermijdelijke gebeurt: de Tweede Wereldoorlog breekt uit en dat laat sporen na in elke huiskamer, in elk gezin. Ook in het gezin van Staf en Louis...
Als je wil weten hoe dit verder afloopt, bestel dan je tickets bij VeBeS.
We verwachten je in de inkomhal ten laatste om 17.15 uur. Aangezien onze groep iets vroeger binnen mag, vragen we je om hiermee zeker rekening te houden.
We raden je aan om zoveel als mogelijk met de wagen te komen tot in Puurs. Er is een parking alsook een KISS en RIDE strook. Indien je nog een chauffeur of vanaf station Puurs vervoer zoekt, laat ons dit dan bij inschrijving weten.
Inschrijven is verplicht en doe je best zo snel mogelijk bij Lesley De Ceulaer op het nummer 0486 84 48 87 of via mail op lesdeceulaer@telenet.be.

  • Prijs per ticket in rang 1
    Kinderen, leden en hun eerste begeleider betalen elk 58,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 72,50 euro. Begeleiders door ons aangesproken, betalen 43,50 euro.
  • Prijs per ticket in rang 2
    Kinderen, leden en hun eerste begeleider betalen elk 50,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 62,50 euro. Begeleiders door ons aangesproken, betalen 37,50 euro.
  • Prijs per ticket in rang 3
    Kinderen, leden en hun eerste begeleider betalen elk 40,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 50,00 euro. Begeleiders door ons aangesproken, betalen 30,00 euro.

Plaats: Montea-site, Schoonmansveld 18, Puurs

Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE90 8538 8664 7932 van VeBeS Antwerpen met vermelding ‘190526’.

In prijscategorie 3 zijn er slechts 14 plaatsen. In prijscategorie 2 zijn er 24 plaatsen. In prijscategorie 1 en dus ook de luxeplaatsen zijn er 163 zitjes + 3 rolstoelplaatsen voorzien

Lesley De Ceulaer (bestuur Antwerpen)
SOS-nummer: 0486 84 48 87