Zomerfeest met barbecue

Oostende, zaterdag 15 juni 2019

Gelukkig zijn er onder onze leden heel wat gegadigden die graag met hun voeten onder tafel willen genieten van vele, lekkere spijzen en drank.

Onze gekende en gewaardeerde traiteur, Marc Standaert, zal ons dit jaar weer verwennen met een voortreffelijke barbecue. Omstreeks 11.30 uur starten we met een aperitief en zoute knabbels, gevolgd door onze barbecue met 3 stukken vlees (vergezeld van de bijhorenden groenten, fruit, rijst, pasta en sausjes). Daarna kan wie wil, gaan wandelen winkelen of naar het nabijgelegen strand gaan genieten met zijn/haar begeleider, op eigen verantwoordelijkheid. Voor de bijven-zitters, en ik hoop dat die er dit jaar zeker zijn, wordt het hopelijk genieten. Wat vorig jaar op het laatste moment moest afgelast worden was ons ammusements gedeelte nl. accordeon muziek. Dit jaar komt Charles Maeyaert ons opvrolijken met meezingers, dansbare liedjes, kortom zorgt hij voor een aangename sfeer, naargelang het weer, binnen of buiten op het terras. Voor nabijheid van het Domein Van Raversijde onder begeleiding van Lucien Huyghe. Als de wandelaars terug zijn volgt nog een koffie met een taartje van bakkerij 'De Creamer' om dit zomerfeest af te sluiten. Wie suikervrij eet of andere eetpatronen heeft, laat dit a.u.b. weten bij inschrijving.

We verzamelen aan de praatpaal in station Brugge om 10.20 uur en nemen de trein om 10.38 uur, met aankomst in Oostende om 10.52 uur. In Kortrijk vertrekt de trein om 9.22 richting Gent Sint-Pieters met aldaar een overstap om 10.11 uur richting Oostende met aankomst om 10.52 uur. Aan het einde van de perrons wordt nagekeken of iedereen aanwezig is. We nemen dan in groep de kusttram dieondertussen stopt op zijn nieuwe halte in hetzelfde station richting De Panne tot aan de halte 'Raversijde' (ongeveer 15 minuten 7de halte). Na een half kilometertje stappen, komen we aan de zaal.

Leden en hun eerste begeleider betalen elk 20,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 25,00 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 15,00 euro. Derden betalen 5,00 euro extra.

Plaats: Ontmoetingscentrum Ter Yde, Duinenstraat 172, Oostende

Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 31 mei op 050 40 60 19 of via e-mail west-vlaanderen@vebes.be. Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE27 8600 0180 3673 van VeBeS West-Vlaanderen met vermelding ‘190615’.

Alles ziet er anders uit als de zon schijnt. Wat is het leven fijn als de zon schijnt dus laat de zon in je hart, ze schijnt toch voor iedereen!

Juliaan Wijckmans (bestuur West-Vlaanderen)
SOS-nummer: 0494 31 87 24