Kookles 'Dagelijkse Kost'

Brugge, vrijdag 07 juni 2019

Iedereen is welkom om samen te koken en daarna het resultaat te proeven. Met deze reeks richten we ons op niet al te moeilijke gerechtjes, waardoor je deze zeker voor je huisgenoten kunt klaarmaken. Ook zij die nog niet kunnen koken, kunnen zich hiervoor inschrijven.
Magda staat opnieuw klaar om een groepje van 3 tot 6 deelnemers leerrijke en smakelijke voor-, hoofd- en nagerechten klaar te maken waarvan we het resultaat direct samen kunnen proeven.
Tussendoor en op het einde doen we met z'n allen de afwas en zetten alles netjes terug in de kasten en maken alles weer proper.

We voorzien 5 lessen op vrijdagnamiddag die samen 1 reeks vormen en elk om 13.30uur starten. Zie data bovenaan dit artikel. Je betaalt dus voor de volledige reeks van 5 lessen. Indien je één of meerdere lessen niet kan komen kan je bijgevolg geen geld recupereren. Wat je wel kan en mag doen is zelf voor een vervang(st)er, liefst ook een VeBeS lid natuurlijk, zorgen. Met hem of haar kan je dit dan monetair onderling regelen. Let wel, onze rekeneenheid is 15 euro vanaf nu. Het is dus van groot belang om voor jezelf de voorziene data eens goed op voorhand te checken in je eigen agenda vooraleer je inschrijft.

Leden en hun eerste begeleider betalen elk 75,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 93,75 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 56,25 euro. Derden betalen 18,75 euro extra.

Plaats: Hof van Watervliet, Oude Burg 27, Brugge

Inschrijven kan tot uiterlijk donderdag 24 januari op 050 40 60 19 of via e-mail west-vlaanderen@vebes.be. Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE27 8600 0180 3673 van VeBeS West-Vlaanderen met vermelding ‘190201’.

Het is de bedoeling dat indien er te veel inschrijvingen zijn onze leden voorrang hebben en de begeleiders en derden dan uit de boot vallen. Zij krijgen dan uiteraard hun geld wel terug betaald.

Veel kook- en eetgenot met een gezellige babbel over de nieuwe kookervaring.

Juliaan Wijckmans (bestuur West-Vlaanderen)