Op de koffie met Zaki

Brussel (Ganshoren), donderdag 21 februari 2019

ZAKI (Jackie Dewaele) begon midden jaren 60 te bouwen aan zijn dj-carrière. Al snel werd hij bekend in Vlaamse feestzalen en dancings. Zijn succes in de muzieksector bracht hem naar radio en televisie, waar hij tot een geliefde presentator uitgroeide.
Naast plaatjes draaien en programma’s maken heeft ZAKI nog een andere passie: het neergeschreven woord. Hij realiseerde enkele boeken over (wat had je gedacht?) muziek, maar ook rond het thema ‘ouder worden’. ‘Ondeugend ouder worden’ en ‘Ondeugender ouder worden’ zijn twee boeken die de misverstanden en clichés over de bevolkingsgroep met de zilveren haren aanhalen en bevestigen of de wereld uit helpen. ZAKI trekt regelmatig door het land om hierrond lezingen te geven. Deze zijn steeds doorspekt met humor en zijn ongezouten mening. Ook pikante vragen gaat hij niet uit de weg.
Op donderdag 21 februari gaan wij in gemeenschapscentrum De Zeyp in Ganshoren naar ‘Op de koffie met’. Een vaste afspraak voor boekenliefhebbers want dan wordt er een auteur uitgenodigd om te komen spreken over zijn of haar werk. In februari is het dus aan ZAKI.
Wil je dit icoon in levende lijve ontmoeten en een amusante namiddag beleven, dan ben je van harte welkom!

We spreken af aan metrohalte Simonis (boven/buiten kant Godiva) om 13.45 uur en nemen samen bus 87 richting Beekkant naar De Zeyp (halte Nereus).

Leden, begeleiders en kinderen betalen elk 5,00 euro.

Plaats: GC De Zeyp, Brussel (Ganshoren)

Inschrijven kan tot uiterlijk donderdag 14 februari op 02 212 11 13 of via e-mail brabant-brussel@vebes.be. Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE49 8538 8722 4171 van VeBeS Brussel en Halle-Vilvoorde met vermelding ‘190221’.

Bestuur Brussel en Halle-Vilvoorde
SOS-nummer: 0475 53 70 57