Dichtbijvakantie in Beekbergen (Nederland) van i.s.m. Samana

Beekbergen (Nederland), vrijdag 16 augustus 2019

Samana van CM biedt ons in 2019 opnieuw een dichtbijvakantie aan. Op een prachtig landgoed in Beekbergen, nabij Apeldoorn, ligt het schitterende hotel Spelderholt. Deze accommodatie aan de bosrand is trendy ingericht en telt 33 riante hotelkamers.
Hotel Spelderholt biedt tal van faciliteiten in de prachtige omgeving van de Veluwe: een bewegingsruimte met moderne faciliteiten, een bar met lounge, een gezellige woonkamer en een ruim restaurant. Het extra verwarmd zwem- en bubbelbad is uitgerust met een tillift, zodat je optimaal kunt genieten.
Het hotel beschikt over veel praktische, maar subtiele aanpassingen voor personen met een functiebeperking. Zo zijn bijvoorbeeld de comfortkamers standaard uitgerust met een hoog-laagbed.
Uniek aan het hotel is dat er een snoezelruimte ingericht is, die je tij-dens je verblijf kunt reserveren.
Actieve mensen kunnen wandelen, minigolfen, petanque spelen, … Dierenvrienden komen aan hun trekken in de belevenistuin en de hertenweide.
Hotel Spelderholt engageert zich ook om jongeren met een beperking van het werkleven te laten proeven. Zij staan samen met het andere personeel klaar om je een onvergetelijk verblijf te bieden.
Verder is er voor groepen een zaal ter beschikking waar ’s avonds iets gedronken of een activiteit georganiseerd kan worden.
Contactpersonen:

  • Samana, 02 246 47 71, vakanties@samana.be
  • vanuit VeBeS: Doreth Swinnen, 016 50 08 26 of 0478 62 69 11

VeBeS Vakanties