Ontdek met ons Roemenië in 10 dagen (vliegtuigreis)

Roemenië, donderdag 15 augustus 2019

Roemenië is een land vol charme, historie en legendes. Het traditio-nele Roemeense leven in combinatie met het moderne Europese le-ven maakt dit land zo boeiend.
Alhoewel Roemenië altijd omringd is geweest door machtige buurlan-den, heeft het toch zijn eigen identiteit weten te behouden. Een ge-weldige natuur gaat hand in hand met een typische cultuur. Ongelooflijk prachtige kastelen, schitterende kerken en kloosters zullen je verbazen. De hoofdstad Boekarest is gekenmerkt door veel groen, boulevards en indrukwekkende gebouwen. Niet voor niets werd deze stad in het begin van de twintigste eeuw wel eens ‘het Parijs van de Balkan’ genoemd.
We bieden een tiendaagse rondreis aan om kennis te maken met dit heerlijke land.
Heenreis per vliegtuig in de voormiddag vanuit Zaventem; terugreis met aankomst in Zaventem in de vroege avond. Een luxeautocar met alle comfort en een Nederlandssprekende gids, die we de hele rond-reis ter beschikking hebben, wachten ons op.
Een greep uit het programma: nationaal openluchtmuseum Astra in Sibiu, lunch in het geboortehuis van Dracula, safari door berg en dal met oude legertrucks, blijven drijven op het zoute water van het Be-renmeer, bezoek aan de grootste zoutmijnen van Europa, het kasteel van Dracula en de prachtige natuur!
We verblijven in vijf zorgvuldig uitgekozen drie- en viersterrenhotels. Zoals jullie van ons gewend zijn, bieden we een reis aan die volledig is en werken we samen met Sovjet Reizen, wat borg staat voor kwaliteit.
Contactpersoon inschrijving en administratie: Karmen D’heedene, 0472 65 57 57 (na 19 uur) of karmen.dheedene@gmail.com
Contactpersoon voor alle andere info: Jos Lauryssen, 03 313 94 52 of jos.laur@telenet.be

Karmen D’heedene en Jos Lauryssen (VeBeS Vakanties)