Cursus Gezond Eten

Hasselt, vrijdag 14 juni 2019

Gezonde voeding wordt steeds belangrijker. Meer en meer mensen worden zich bewust van het feit dat gezond zijn veel te maken heeft met de voedingsstoffen die je aan je lichaam geeft. Met een goede, gezonde voeding voel je je beter en energieker en wordt de kans op allerlei ziekten kleiner.
VeBeS Limburg wil deze trend aangrijpen om vanaf september een ‘Cursus gezond eten' op te starten. Wij kunnen deze cursus aanbieden dankzij een samenwerking met Open School Zuid-Limburg.
In de cursus leer je:
- wat gezonde voeding voor jou is;
- welke alternatieven er zijn om gezond te koken;
- nieuwe producten kennen en gebruiken;
- gezonde ingrediënten kennen en gebruiken;
- koken met minder suiker, vet en zout;
- seizoensproducten kennen.
Ben je geïnteresseerd? Schrijf je nu meteen in. Dat is belangrijk. Want aan de hand van de inschrijvingen moeten we over een paar weken al bepalen of de cursus al dan niet zal doorgaan. Om organisatorische redenen moeten er minstens 12 deelnemers met een visuele handicap zijn. Halen we dat aantal niet, dan kunnen we helaas niet starten.
De lessen zullen plaatsvinden in het vlaamsoogpunt te Hasselt. Het gaat om een reeks van 10 lessen, één les per maand. Meestal zal dit plaatsvinden op de vierde woensdag van 9.30 uur tot 12.30 uur. De eerste les is gepland op 26 september. Bij de deelnameprijs inbegrepen is het cursusmateriaal in aangepaste vorm, alsook koffie en frisdrank tijdens de lessen.

De prijs van de lessenreeks is voor leden en hun eerste begeleider elk 50,00 euro. Derden betalen 12,50 euro extra.

Leden betalen 50,00 euro. Begeleiders nemen gratis deel. Wie begeleiding vraagt, betaalt 62,50 euro. Derden betalen 12,50 euro extra.

Plaats: vlaamsoogpunt Hasselt, Kuringersteenweg 27, Hasselt

Inschrijven kan tot uiterlijk donderdag 31 mei op 011 89 08 10 of via e-mail limburg@vebes.be. Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE05 8538 8722 4575 van VeBeS Limburg met vermelding ‘190614’.

Bestuur Limburg