Theatervoorstelling 'Heel Geestig' van Loge10 producties (AFGELAST)

Scherpenheuvel, donderdag 27 september 2018

Dankzij een recente samenwerking tussen VeBeS Oost-Vlaams-Brabant en CC Den Egger in Scherpenheuvel kunnen wij je in het seizoen 2018-2019 een drietal voorstellingen aanbieden waar wij als groep aan deelnemen. We beginnen met een theatervoorstelling.
Wij bieden je een leuke toneelavond met bekende acteurs. Wij kregen van Den Egger mooie plaatsen toebedeeld en een interessant tarief. Wij reserveerden voor deze voorstelling 10 plaatsen dus als je zin hebt om mee te gaan schrijf dan snel in.
Hieronder volgt meer info over de theatervoorstelling:
Charles wil een boek schrijven waarin een medium de hoofdrol zal spelen. Hij weet echter niets van die wereld en nodigt daarom de helderziende Madame Arcati uit om een séance te houden. Wanneer de tafel heeft gedanst en Madame Arcati in trance is geweest, lijkt alles weer normaal. Alleen Charles krijgt het moeilijk want hij hoort, ziet en voelt als énige zijn eerste vrouw Elvira in de kamer. Dit leidt tot dolle misverstanden, absurde jaloezie en hilarische verwarringen.
Een tweede vrouw, jaloers op de geest van de eerste vrouw? Veel te ingewikkeld voor een man!
Heel geestig van Noël Coward is een klassieker onder de Engelse komedies en werd wereldberoemd door Angela Lansbury. Nu kruipt Leah Thys in de huid van Madame Arcati en dat belooft bovenaards geestig te worden!
Met: Leah Thys, Wim Stevens, Ann De Winne, Hilde Van Wesepoel, Erik Goris, Nathalie Wijnants en Myriam Bronzwaar.

De verplaatsing is met wagens, omdat het een avondvoorstelling is. Kom je met de wagen en ben je bereid om nog mensen mee te nemen, laat dit dan weten bij je inschrijving.
Kom je rechtstreeks naar CC Den Egger gelieve dan om 19.15 uur aanwezig te zijn in de inkomhal. De kaarten hebben wij al in ons bezit.
Tijdens de pauze heb je de mogelijkheid om op eigen kosten iets te drinken.

Leden betalen 17,00 euro. Begeleiders nemen gratis deel.

Plaats: CC Den Egger, August Nihoulstraat 74, Scherpenheuvel

Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 17 augustus op 016 66 00 60 of via e-mail brabant-brussel@vebes.be. Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE80 8538 8722 4777 van VeBeS Oost-Vlaams-Brabant met vermelding ‘180927’.

Opgelet! De plaatsen zijn beperkt dus schrijf snel in.

Dany Putteman (bestuur Oost-Vlaams-Brabant)
SOS-nummer: 0476 65 34 00