Interactieve rondleiding Natuurhistorisch museum rond het thema 'Evolutie'

Brussel, woensdag 30 mei 2018

Samen met een gids bezoeken we de galerij van de evolutie en stappen we figuurlijk met zevenmijlslaarzen doorheen de geschiedenis van het leven … De gids zoomt daarbij in op 6 belangrijke hoofdstukken van de evolutie: de cambrische explosie, het rijke waterleven van het devoon, de verovering van het land tijdens het carboon, de woelige zeeën van het jura, de opkomst van de zoogdieren in het eoceen en de impact van de mens in het heden. In elk tijdperk is er een fossiel, afgietsel, levend- of opgezet dier te voelen."
Laat je meevoeren op deze prachtige tijdreis doorheen de evolutie van het leven. Deze rondleiding kwam tot stand door voorbereidende gesprekken tussen gidsen en ervaringsdeskundigen waardoor wij een unieke en toegankelijke rondleiding kunnen aanbieden op maat van blinde en slechtziende bezoekers!
We verwachten je ten laatste om 10.20 uur onderaan de grote trap in de inkomhal van Antwerpen-Centraal. In Brussel-Noord stappen we over op de trein richting Louvain-la-Neuve. We stappen af in Brussel-Luxembourg en na een korte wandeling van een kleine 500 meter bereiken we reeds dit prachtige museum.
Alvorens de rondleiding aan te vatten, eten we eerst iets in de cafetaria. Je kunt kiezen tussen volgende mogelijkheden:
- Broodje Club (ham, kaas, ei, salade, rauwkost)
- Broodje Ham Serrano met Ruccola en Parmezaan
- Broodje Kip
- Quiche
Vergeet niet bij inschrijving je keuze door te geven. De prijs voor het eten zit in onze deelnameprijs. Drank is voor eigen rekening. Na het eten starten we de rondleiding.
Einde van de rondleiding is voorzien rond 15 uur.
Inschrijven is verplicht en doe je zo snel mogelijk bij Lesley op het nummer 0486 84 48 87 of via lesdeceulaer@telenet.be.

Leden en hun eerste begeleider betalen elk 10,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 12,50 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 7,50 euro. Derden betalen 2,50 euro extra.

Plaats: Natuurhistorisch museum, Vautierstraat 29, Brussel

Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE90 8538 8664 7932 van VeBeS Antwerpen met vermelding ‘180530’.

Lesley De Ceulaer (bestuur Antwerpen)
SOS-nummer: 0486 84 48 87

Delen op Google+