Crea namiddag: kerstbloemstukje maken

Brugge, woensdag 28 november 2018

Het najaar is een mooie periode. Ze straalt warmte uit. Iedereen denkt al aan kerstkaarten schrijven of creëren, de herfstkleuren in huis halen en de kerstversiering uitstallen. Deze laatste 2 willen wij combineren door een mooi kerstbloemstukje te maken om centraal in onze woning een ereplaats te geven.
In het voorjaar maakten we een bloemstuk, de aanwezigen kregen lof over hun creatie. Daarom sprak VeBeS Inge Fraeyman opnieuw aan. Zij zal samen met haar moeder opnieuw voor ons klaar staan met het nodige materiaal, inspiratie om er iets moois van te maken en de vele tips hoe we te werk zullen gaan.
Heb jij zin om de handen uit de mouwen te steken? Schrijf je dan snel in! Hier volgt nog praktische informatie:
Wie begeleiding wil vanaf het station van Brugge, geeft dit door bij inschrijving. We verwachten je dan om 13.30 uur aan de praatpaal in de Lokettenhal. Vanuit Kortrijk neem je de trein om 12.16 uur.
Als je met het openbaar vervoer terug huiswaarts gaat, breng je een grote draagtas mee. Je wilt je gemaakte pronkstuk toch ongeschonden thuis krijgen, niet?
We starten met ons werkje om 14 uur. Als het afgewerkt is, genieten we van een koffie en maken we nog een groepsfoto met ons bereikte resultaat.

Leden en hun eerste begeleider betalen elk 20,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 25,00 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 15,00 euro. Derden betalen 5,00 euro extra.

Plaats: zaal Huize Wellecomme, Koude-Keukenstraat 8, Brugge

Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 23 november op 050 40 60 19 of via e-mail west-vlaanderen@vebes.be. Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE27 8600 0180 3673 van VeBeS West-Vlaanderen met vermelding ‘181128’.

Dank je om alle namen voor wie je betaalt op te nemen bij de mededeling.
Samen fleuren we onze korte dagen op! Graag tot dan!

Christa De Schepper (bestuur West-Vlaanderen)
SOS-nummer: 0494 31 87 24