Zomerfeest met BBQ

Oostende, zaterdag 02 juni 2018

Aangename activiteiten zijn er om herhaald te worden. Gelukkig zijn er onder onze leden heel wat gegadigden die graag met hun voeten onder tafel willen genieten van vele lekkere spijzen en drank.
Onze gekende en gewaardeerde traiteur, Marc Standaert, zal ons dit jaar weer verwennen met een voortreffelijke barbecue. Omstreeks 11.30 uur starten we met een aperitief en zoute knabbels, gevolgd door onze BBQ met 3 stukken vlees (vergezeld van de bijhorende groenten, fruit, rijst, pasta en sausjes). Daarna kan wie wil, gaan wandelen, winkelen of naar het nabijgelegen strand gaan genieten met zijn/haar begeleider op eigen verantwoordelijkheid.
Dit jaar luisteren we de namiddag op met accordeon muziek.
Meezingers, dansbare liedjes, kortom we zorgen voor een aangename sfeer naargelang het weer, binnen of op het terras buiten. Wij gaan er natuurlijk van uit dat dit buiten kan, want we nemen een optie op de zon. Voor diegenen die liever wandelen, voorzien we een wandeling in de stad Oostende onder begeleiding. Als de wandelaars terug zijn volgt nog koffie met een taartje om dit ‘zomerfeest’ af te sluiten. Wie suikervrij eet, laat dit a.u.b. weten bij inschrijving.
We verzamelen aan de praatpaal in station Brugge om 10.20 uur en nemen de trein om 10.37 uur met aankomst in Oostende om 10.51 uur.
In Kortrijk vertrekt de trein om 9.20 uur richting Gent, Mechelen met overstap te Gent Sint-Pieters op de trein van 10.10 uur met aankomst in Oostende om 10.51 uur.
Aan het einde van de perrons wordt nagekeken of iedereen aanwezig is. We nemen dan in groep de kusttram richting De Panne tot de halte 'Raversijde' (ongeveer 15 minuten 7de halte). Na een half kilometertje stappen, komen we aan de zaal.

Leden en hun eerste begeleider betalen elk 20,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 25,00 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 15,00 euro. Derden betalen 5,00 euro extra.

Plaats: Ontmoetingscentrum Ter Yde, Duinenstraat 172, Oostende

Inschrijven kan tot uiterlijk donderdag 24 mei op 050 40 60 19 of via e-mail west-vlaanderen@vebes.be. Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE27 8600 0180 3673 van VeBeS West-Vlaanderen met vermelding ‘180602’.

Iedereen welkom met een goed humeur dan kan deze dag niet meer stuk.

Juliaan Wijckmans (bestuur West-Vlaanderen)
SOS-nummer: 0494 31 87 24

Delen op Google+