Tope kletsen in het Meersenhuis

Brugge, donderdag 17 mei 2018

Dit artikeltje schrijf ik op de dag van de 'deadline', de uiterste datum waarop het artikel moest ingeleverd worden. Het is een gedenkwaardige dag want ik had iets te vieren en we gingen eten op restaurant. En ik ging een uitvaartdienst bijwonen én mijn griep was ver genoeg genezen om eens een sortietje te doen. Onder het schrijven hoest ik nog af en toe maar geen nood, de virussen van de griep worden door de computer tegengehouden (ik zeg niets over computervirussen).
Donderdag 10 mei 2018: de Bloedprocessie, Brugges Schoonste Dag zogezegd, ligt al een week achter ons en ik durf bijna te voorspellen dat de Meifoor ook stilaan aan zijn laatste dagen toe is. Ik denk dat we op deze Tope Kletsen geen oliebollen zullen eten, maar als je trek hebt is er wel een pannenkoek of een stuk taart te krijgen aan een betaalbare prijs.
Waar zullen we het over hebben? Over de kampioenstitel van Club Brugge (of wordt het toch iemand anders?), of over de promotie van Cercle terug naar Eerste Afdeling A? Gemeenteraadsverkiezingen? Een onuitputtelijk thema maar politiek is altijd een heikel punt van discussie. Misschien laten we best eens onze dames het thema bepalen?
In elk geval, de Tope Kletsen gaat door in het Meersenhuis, site Oud Sint-Jan van 14 tot 16.30 uur.
Niks vooraf te betalen, gewoon inschrijven via juliaan.wijckmans@vebes.be of 0479 80 74 19 zodat we weten hoe lang de tafel moet zijn. Laat ook weten of je begeleiding vanaf het station wenst, anders gaan we ervan uit dat je rechtstreeks komt.

Plaats: het Meersenhuis, Oostmeers 3, Brugge

Allez how, to in meie!

Lucien Huyghe (bestuur West-Vlaanderen)
SOS-nummer: 0494 31 87 24