Zwemmen

Gent, maandag 30 april 2018

Vanaf september gaan we samen met BOAS elke maandagavond, van 19.00 uur tot 20.00 uur, zwemmen in het revalidatiezwembad van UZGent. BOAS is een zwemclub voor mensen met een beperking. Ze staan open voor iedereen, van jong tot oud, van recreatieve zwemmer tot topzwemmer. Geen enkele beperking wordt uitgesloten.

Dit zwembad heeft lekker warm zwembadwater en heerlijk warme douches. Tijdens iedere les is er voor de jongsten en voor de ouderen een aangepaste leer/spel-training voorzien, aangepast aan ieder zijn niveau en beperking. Er is altijd de mogelijkheid om vrij te zwemmen. Deze lessen zijn toegankelijk voor mensen met een rolwagen of een blindengeleidehond. Ook persoonlijke begeleiders zijn welkom.
Er is geen zwemervaring vereist. Ook kinderen vanaf 4 jaar zijn welkom.

Momenteel is er geen begeleiding van en naar het zwembad voorzien. Indien nodig wordt er echter wel samen naar een mogelijke oplossing gezocht.
De zwemlessen gaan niet door tijdens de schoolvakanties.

Er is een mogelijkheid om 3 maal gratis een proefles te volgen.
Wil je blijven komen, dan betaal je een prijs tot eind augustus. Er kan nog gestart worden met de lessen na de paasvakantie.
Deze prijs is inclusief: 10,00 euro waarborg voor toegangsbadge, toegang zwembad, beschikbaar pedagogisch leermateriaal, professionele begeleiding van trainers en begeleiders, aansluiting sportfederatie en volledige verzekering voor lichamelijke letsels.

Gelieve te verwittigen als je eens NIET kan komen!

Leden en kinderen betalen elk 50,00 euro. Begeleiders betalen 30,00 euro.

Plaats: UZ K7 Revalidatiecentrum, De Pintelaan 185, Gent

Inschrijven kan tot uiterlijk dinsdag 1 september op 09 292 40 80 of via e-mail oost-vlaanderen@vebes.be. Je betaalt ter plaatse.

Opgelet: het aantal plaatsen is beperkt!

Johan Desmet (bestuur Oost-Vlaanderen)
SOS-nummer: 0496 62 91 07

Delen op Google+