Nieuwjaarsbijeenkomst met middagmaal, optreden Jos Roofthooft en vieruurtje

Hasselt, zaterdag 20 januari 2018

Inderdaad, als je dit leest is het nog maar Allerheiligen. En toch moeten we je via deze Tibsz Actief al uitnodigen voor onze eerste ledenbijeenkomst van 2018. Om samen nieuwjaar te vieren ben je weer van harte welkom in Ontmoetingscentrum Heilig-Kruis te Runkst-Hasselt.
Om 11.30 uur verwelkomen we je met een sprankelende aperitief, gevolgd door een lekker middagmaal: tomatenroomsoep, orloffgebraad met groenten en puree, en chocomousse. Daarna zijn er de gebruikelijke bestuursmededelingen. De lijst van aanwezige leden wordt voorgelezen en je kunt persoonlijk informatie vragen aan iemand van de Dienstverlening.
Een optreden van Jos Roofthooft uit Bilzen maakt de feeststemming compleet. Zelf noemt Jos zich animator, maar hij is ook zanger, cabaretier, presentator… hij was lange tijd sportmedewerker bij Radio 2, werkte samen met Luc Verschueren en Dirk Somers en was in een ver verleden leadzanger bij de populaire Rietzangers. Jos is vooral gekend als briljante moppentapper, maar ook als stadionspeaker bij KRC Genk.
We sluiten de dag af met een lekker gebakje en koffie naar believen.
Voor wie met het openbaar vervoer naar Hasselt komt voorzien we traditiegetrouw een taxibusje. Mensen die daarvan gebruik willen maken verzamelen uiterlijk tegen 11.10 uur aan café “De Volksmacht”, tegenover het station. Om 16.30 uur word je teruggebracht naar het station.
Wil je dit feest niet missen? Schrijf dan in en laat ons weten met hoeveel mensen je komt, of je een dieetmaaltijd wenst en of je gebruik wilt maken van het taxibusje. Vergeet je dit door te geven, dan kunnen we je geen plaats in het busje garanderen. Onvoorziene omstandigheden op de dag zelf (ziekte, de bus gemist…) kan je melden op het SOS-nummer.
Inbegrepen zijn: aperitief, middagmaal en vieruurtje. Alle andere consumpties moet je ter plaatse betalen.

Leden en hun eerste begeleider betalen elk 22,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 27,50 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 16,50 euro. Derden betalen 5,50 euro extra.

Plaats: Ontmoetingscentrum Heilig Kruis, Kruisherenlaan 29, Hasselt

Inschrijven kan tot uiterlijk woensdag 10 januari op 011 89 08 10 of via e-mail limburg@vebes.be. Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE05 8538 8722 4575 van VeBeS Limburg met vermelding ‘180120’.

Linda Merken (bestuur Limburg)
SOS-nummer: 0498 49 55 97

Delen op Google+