Eindejaarsfeest in zaal De Lange Munte (AFGELAST)

Kortrijk, dinsdag 19 december 2017

Dit jaar kiezen we weer voor een andere locatie om ons eindejaarsfeest samen te vieren. Onze nieuwe locatie bevindt zich in de voormalige St.-Pauluskerk, niet zo ver van ons vlaamsoogpunt, dit voor de mensen die Kortrijk kennen. Deze doet nu dienst als feestzaal en vergaderzaal en heeft daardoor verschillende mogelijkheden. We doen ook hier beroep op onze vertrouwde traiteur Marc Standaert en zijn kookkunsten. We beginnen er aan om 11.30 uur. Het eerste gewone drankje is van de VeBeS kas.
Wat staat er op het menu?
Voorgerecht: Amsterdamse bloemkoolsoep, hoofdgerecht: Waaier van eendenborstfilet met frambozensaus en kroketten, dessert: Chocomousse.
Nadien is er een optreden van Léticia en haar ‘Jan’-neman. Gedurende een klein uur kun je genieten van hun zang met gitaarbegeleiding. Afsluiten doen we traditiegetrouw met een heerlijk bakje koffie of thee en enkele kleine zoetigheden.

Praktisch: Attentie! Vanaf zondag 10 december veranderen de treinuren drastisch op meerdere lijnen. Volg dus de volgende treinuren en vertrek zeker niet op automatische piloot.
Vanuit Brugge neen je de trein om 09.58 uur met aankomst in Kortrijk om 10.44 uur en vanuit Ieper neem je de trein om 10.16 uur met aankomst in Kortrijk om 10.50 uur. We verzamelen de twee groepen aan de praatpaal alvorens we ons naar het vertrekpunt begeven om naar de zaal te gaan. Men is momenteel bezig aan herstructureringswerken aan het Kortrijkse stationsplein vandaar dat we op dit ogenblik nog geen verdere info kunnen geven. Hopelijk loopt alles vlot en kunnen we die dag rekenen op ieders welwillende medewerking. Alvast bedankt voor jouw positieve instelling en hartelijk welkom. Het wordt een fijne dag voor iedereen!

Leden en hun eerste begeleider betalen elk 25,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 31,25 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 18,75 euro. Derden betalen 6,25 euro extra.

Plaats: zaal De Lange Munte, Beeklaan 81, Kortrijk

Inschrijven kan tot uiterlijk maandag 11 december op 050 40 60 19 of via e-mail west-vlaanderen@vebes.be. Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE27 8600 0180 3673 van VeBeS West-Vlaanderen met vermelding ‘171219’.

In de mededeling van je overschrijving vermeld je dus de omgekeerde datumcode en voor wie je betaalt, eventueel ook waar je bij de groep aansluit of andere noodwendigheden (bijvoorbeeld: met blindengeleidehond, rolstoel gebruiker…). Je kunt ons ook steeds bellen op werkdagen tussen 9 en 12 uur (op vrijdag tot 11 uur).

Juliaan Wijckmans (bestuur West-Vlaanderen)
SOS-nummer: 0494 31 87 24

Delen op Google+