Loge10 Theaterproducties: De Muizenval (AFGELAST)

SCHERPENHEUVEL-ZICHEM, donderdag 16 november 2023

De Muizenval speelt zich af in het pension Monkswell Manor waar een aantal gasten door de sneeuw zijn opgesloten. In de omgeving van het hotel heeft eerder die dag een moord plaatsgevonden. Een brigadier van politie bezoekt vervolgens het hotel omdat hij vermoedt dat de dader zich in het hotel schuilhoudt.
De spanning loopt vervolgens nog verder op als er een tweede slachtoffer valt. Het blijkt al snel dat alle aanwezigen een motief hebben voor de moord en ook dat ze in de gelegenheid waren om deze te plegen. Door de vreselijke sneeuwstorm kan niemand het hotel verlaten, ook de onbekende moordenaar niet. De gasten verdiepen zich in elkaars geheimen, maar de moordenaar verraadt zich niet…

De verplaatsing is met wagens, omdat het een avondvoorstelling is. Vervoer is per kilometer te betalen.
Kom je met de wagen en ben je bereid om nog mensen mee te nemen, laat dit dan weten bij je inschrijving.
Kom je rechtstreeks naar CC Den Egger gelieve dan om 19.15 uur aanwezig te zijn in de inkomhal. De kaarten hebben wij al in ons bezit.

Leden betalen 19,00 euro. Begeleiders nemen gratis deel.

Plaats: CC Den Egger, August Nihoulstraat 74, SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 13 oktober op 016 66 00 60 of via e-mail brabant-brussel@vebes.be. Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE80 8538 8722 4777 van VeBeS Oost-Vlaams-Brabant met vermelding ‘231116’.

José Bruyneel en Dany Putteman (stuurgroep Oost-Vlaams-Brabant)
SOS-nummer: 0495 68 48 06