Toneelvoorstelling met AD 'We gaan deur' in de Warande

TURNHOUT, woensdag 11 oktober 2023

Bruno Vanden Broecke en Nyira Hens, theatermaakster met Rwandese én Turnhoutse roots, bedienen zich van een onverslijtbare formule: de klassieke deurenkomedie.
Het publiek volgt een amateurgezelschap bij zijn generale repetitie. Het krijgt het hard te verdeuren, want één ding is glashelder: het gezelschap is nog niet klaar. Niet klaar met zijn personages, niet klaar met zijn tekst. En zeker niet klaar voor de première. In deel 2 draait het decor 180 graden en loopt de verwarring achter de schermen gewoon door. En net als je denkt dat het niet erger kan, drijft deel 3 alles nog eens heerlijk op de spits.
‘We gaan Deur!’ is een secuur getimede absurdistische komedie vol verwarring, spelplezier en misverstanden, waarbij de personages en het publiek op het eind van de avond buikpijn hebben van de stress en het lachen. Alles op de scène ligt in duigen, maar uw avond kan niet meer kapot!
Dankzij onze samenwerking voorzien ze deze humoristische voorstelling van audiodescriptie.

We verwachten je ten laatste om 19.30 uur in de inkomhal van de Warande zodat we voldoende tijd hebben om de oortjes voor de AD te testen. Iemand van de stuurgroep wacht je op met de tickets.
Inschrijven doe je best zo snel mogelijk bij Bart Wynants op het nummer 0478 74 78 80 of via wynants.bart@gmail.com

Leden en kinderen betalen 19,00 euro. Begeleiders nemen gratis deel. Derden betalen 4,75 euro extra.

Plaats: Cultuurhuis de Warande, Warandestraat 42, TURNHOUT

Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE90 8538 8664 7932 van VeBeS Antwerpen met vermelding ‘231011’.

Beschik je als VeBeS-lid over een UiTPAS met kansentarief of een A-kaart met kansentarief, is de prijs voor je ticket slechts 4 euro.

Bart Wynants (stuurgroep Antwerpen)
SOS-nummer: 0478 74 78 80