Toneel 'Het liefdesnest" door 't Madeleintje (VOLZET)

BRUGGE, zondag 15 oktober 2023

Ja VeBeS’ers het is weer zover! Lachen, gieren, brullen als naar jaarlijkse gewoonte. We hebben weer een afspraak in het Gemeenschapshuis aan de Moerkerkse Steenweg 190 te Brugge Sint-Kruis (naast de kerk).
Korte inhoud van het blijspel
Frans & Linda Welvaert baten samen een gezellig maar gedateerd pensionnetje uit aan onze kust. In een laatste poging om hun huwelijk te redden, keren Guido & Veerle terug naar dit hotelletje waar ze destijds op huwelijksreis waren. Dit is echter gedoemd om te mislukken, want de schoonmoeder heeft besloten om mee te reizen en keldert iedere poging tot romantiek tussen de twee. En dan is er nog het pas getrouwde paar Nick & Sara. Nick kan in bed absoluut niet voldoen aan zijn veeleisend vrouwtje, dus vraagt zij raad aan Guido.
Zal de echte liefde overwinnen op het eind? Enkel Tyson, de muis kent het antwoord.
We verzamelen om 13.20 uur aan de assistentiepaal in de inkomhal van het station Brugge (kant Sint-Michiels, voorbij spoor 10). Kom je rechtstreeks naar de zaal? Wacht dan op de groep in de inkomhal van het Gemeenschapshuis om 14 uur. De voorstelling start om 14.30 uur. Laat ons bij je inschrijving weten of je in groep of rechtstreeks komt én/of je begeleiding wenst vanaf het station.

Leden en hun eerste begeleider betalen elk 8,00 euro.

Plaats: Gemeenschapshuis, Moerkerkse Steenweg 190, BRUGGE

Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 6 oktober op 050 40 60 19 of via e-mail west-vlaanderen@vebes.be. Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE27 8600 0180 3673 van VeBeS West-Vlaanderen met vermelding ‘231015’.

We komen ons eens lekker vermaken hé, jij ook?

Juliaan Wijckmans (stuurgroep West-Vlaanderen)
SOS-nummer: 0479 80 74 19