Herfstvakantie in de Ardennen (Houffalize)

Houffalize, zondag 08 oktober 2023

Natuurlijk gaan we in 2023 ook naar Houffalize! We verblijven er van 8 tot 12 oktober. Ons programma zit traditiegetrouw vol variatie.
We vertrekken op zondag om 14 uur aan het station van Berchem. Na nog een halte aan het station van Hasselt komen we aan in het hotel Ol Fosse d’Outh, waar koffie en taart op ons wachten. We richten onze kamers in en genieten om 19 uur van het avondmaal.
Op maandag trekken we naar Namen. Daar stappen we op een toeristentreintje voor een rondrit. Daarna bezoeken we parfumerie Delforge, waar we ontdekken hoe ze parfums ontwikkelen en bewaren.
Dinsdag reizen we naar Echternach, met lunch ter plaatse en vrije tijd.
Woensdagvoormiddag laten we onze zintuigen werken onder begeleiding van natuurgidsen in het park Chlorophyl. In de namiddag kun je op eigen houtje naar het stadje Houffalize wandelen, aansluiten voor een grotere natuurwandeling of de faciliteiten van het hotel
gebruiken.
Donderdag rijden we huiswaarts, maar we stoppen eerst aan de Japanse Tuin in Hasselt. Na het eten brengt de autocar ons naar de stations van Hasselt (rond 15 uur) en Berchem (rond 16 uur).
De prijs voor deze reis bedraagt 570 euro. Als je begeleiding vraagt, is dat 760 euro en de begeleiders betalen 380 euro. In dat bedrag zitten alle kosten voor vervoer en hotel, alle inkomgelden, alle maaltijden, alle fooien voor gidsen en chauffeur, maar geen annulatie- of reisverzekering.
Inschrijven kan vanaf 10 mei door een voorschot van 100 euro te storten. Voor een eenpersoonskamer is het voorschot 160 euro. Betaal op rekeningnummer BE09 8601 1137 3257 van VeBeS Va-kanties, met vermelding ‘Houffalize 2023’. Laat ons weten dat je betaald hebt door een mailtje te sturen naar houffalize@vebes.be.
Heb je nog vragen, stuur dan ook een mailtje of bel: 0496 74 55 88.

Lieve en Luc (VeBeS Vakanties)
SOS-nummer: 0496 74 55 88