Bowling (AFGELAST)

Leuven, donderdag 30 maart 2023

De kegels van hun voetstuk gooien is het doel. Iedereen tussen 9 en 99 jaar is hier welkom. Is het om je frustratie weg te gooien, om een mooi spel te spelen of wens je gezelschap? Voor ons blijft het steeds een uitdaging en hoe meer spelers hoe spannender de bowling!
Er is al een baan besteld die wij alleen bespelen. Jij kiest zelf voor een spel met of zonder goot. Je hebt wel speciale schoenen nodig om te spelen en die kun je ter plaatse lenen (in de prijs van een spel begrepen). We komen samen in Leuven in de wachtzaal van het treinstation en vertrekken daar ten laatste om 13.30 uur naar perron 6 van de Lijn. Om 13.40 uur nemen we bus nummer 2 richting Heverlee en stappen af in de Naamsestraat aan de halte van het Heilig Hart ziekenhuis. Iets voor 14 uur verwachten we de deelnemers die rechtstreeks naar het bowlinggebouw komen. Zo kunnen we stipt om 14 uur starten en elk aangebroken spel afwerken. We huren de bowlingbanen tot 16 uur.
Eén spel kost 3,00 euro, we spelen op een namiddag maximum 2 spellen en rekenen dit ter plaatse af. Schrijf ten laatste de zaterdag vooraf in zodat er tijdig voldoende banen kunnen besteld worden.

Plaats: Bowling Club Leuven, Naamsestraat 89, Leuven

Inschrijven kan tot uiterlijk zaterdag 25 maart bij Eddy op 0486 35 29 59 of via e-mail eddy.vannerum@gmail.com.

Eddy Van Nerum (stuurgroep Oost-Vlaams-Brabant)
SOS-nummer: 0486 35 29 59