Praatcafé: buurten met ervaringsgenoten

Overpelt, dinsdag 21 maart 2023

Onze praatcafés openen omstreeks 13.30 uur en sluiten telkens rond 16.30 uur.

  • Het Hasselts praatcafé heeft plaats in een zaaltje van De Volksmacht, aan het Monseigneur Broekxplein 6. Dat is vlak tegenover het station en dus vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Het praatcafé is gra-tis toegankelijk. Voor consumpties betaal je de in Taverne De Volks-macht geldende prijzen. De verantwoordelijke is bestuurslid Josephi-na Thomas. Kom je met de bus of de trein en wil je begeleiding vanaf de bushalte of het station, geef Josephina dan vooraf een seintje. Haar telefoonnummer is 0475 55 91 84.
  • Het Pelts praatcafé heeft plaats in het Rest-eau-café bij het zwem-complex LAGO Pelt Dommelslag, aan de Dommelslagdreef 12. Bij een oudere GPS geef je het vroegere adres in: Overpelt, Weidestraat 12. Het zwemcomplex Dommelslag ligt op ongeveer 500 m te voet van het station van Neerpelt en is dus vlot bereikbaar met het openbaar ver-voer. Het praatcafé is gratis toegankelijk. Voor consumpties betaal je de in het Rest-eau-café geldende prijzen. De verantwoordelijke is be-stuurslid Jan Niesen. Kom je met de bus of de trein en wil je begelei-ding vanaf de bushalte of het station, geef Jan dan vooraf een seintje. Zijn telefoonnummer is 0473 50 33 30.
    Wil je graag naar een praatcafé komen, maar is er iets dat je tegenhoudt, neem dan zeker contact op. Zelf hebben wij ook een visuele handicap. We voelen dus op ieder moment met je mee. Samen vinden we wellicht een oplossing.
    Inschrijven is niet verplicht. Maar je kunt laten weten dat je komt via de telefoonnummers van de verantwoordelijken.

Plaats: vlaamsoogpunt Overpelt, Meerveldstraat 5, Overpelt

Inschrijven kan tot uiterlijk maandag 19 december op 011 89 08 10 of via e-mail limburg@vebes.be.

Jan Niesen (stuurgroep Limburg)
SOS-nummer: 0473 50 33 30