Nieuwjaarsetentje in ARhus-Café Roeselare

ROESELARE, zaterdag 28 januari 2023

Zo, beste leden, sympathisanten en begeleiders, nadat we enkele jaren verplicht werden om in ons kot te blijven, mogen we nu weer genieten van onze vrijheden. Daarom organiseren wij terug ons traditioneel ‘nieuwjaarsetentje’ ergens in een restaurant.
In het verleden deden we dit in het Brugse. Deze keer wijken we daar wat van af. Voor onze leden in Zuid-West-Vlaanderen was het moeilijk om van zo ver te komen en voor de stuurgroepsleden te belastend om dit tweemaal vlak na elkaar te organiseren. Daarom hebben we gezocht in het centrum van onze provincie, nl. het ARhus-Café in Roeselare. Zo kunnen de mensen vanuit alle windstreken van de provincie bijna geen redenen meer vinden om niet te komen meevieren met ons.
We verwelkomen je om 12 uur in het ARhus-Café. Vanaf het station ligt het restaurant op wandelafstand (ongeveer 10 minuten stappen). Kom je met de trein, dan wachten we je op in de stationshal om 11.45 uur. Kom je met de auto, dan is er parkeergelegenheid aan het station of in de ondergrondse parking van ARhus. Het restaurant bevindt zich op de eerste verdieping, maar geen nood er is een lift en de toiletten zijn goed toegankelijk.
Wat staat er op het menu? Je hebt de keuze uit vlees, vis of pasta (met optie vegetarisch).
- Vlees: Crépinette van varkenstournedos, champignons en dragon met krielaardappelen;
- Vis: Witvis van de dag, puree, prei met dillesaus;
- Pasta: ‘Past’u’. Deze pasta is met een lactose-vrij sausje vol lokale seizoensgroenten bereid en afgewerkt met een toets van tijm. Bij dit gerecht heb je nog de keuze uit glutenvrije of gewone pasta en knapperige sesamkip of volledig vegan.
Bij de prijs van de maaltijd is water en wijn aan tafel én 1 koffie inbegrepen. Aperitieven en/of bijkomende dranken zijn voor eigen rekening.

Leden en hun eerste begeleider betalen elk 30,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 37,50 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 22,50 euro. Derden betalen 7,50 euro extra.

Plaats: ARhus-Café, De Munt 8, ROESELARE

Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 20 januari op 050 40 60 19 of via e-mail west-vlaanderen@vebes.be. Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE27 8600 0180 3673 van VeBeS West-Vlaanderen met vermelding ‘230128’.

We hopen je te ontmoeten om gezellig bij te praten na de vele feesten.

Anne Tossins (stuurgroep West-Vlaanderen)
SOS-nummer: 0486 34 63 40