Gegidste rondleiding in de Kathedraal van Antwerpen

ANTWERPEN, woensdag 07 december 2022

Een bezoek aan de kathedraal is een unieke belevenis. Zeker wanneer dit gebeurt onder deskundige begeleiding van Regina, één van onze vaste VeBeS-gidsen die onze groep indertijd meerdere keren het nieuwe Diamantmuseum heeft laten ontdekken.
Nu heeft zij voor ons een rondleiding uitgewerkt waarbij we veel uitleg krijgen en ook veel mogen aanraken. Om het met haar woorden te zeggen, het wordt echt quality-time.
We sluiten af met een bezoek aan De Plek, dat is een oude kapel achteraan in de kerk ingericht als bistro, waar we iets drinken.
We spreken af om ten laatste 10.15 uur ter hoogte van de uitgang van de metro, bovenaan de roltrap aan de Groenplaats. Regina start met de 2 uur durende rondleiding om 10.30 uur.
Omdat we in beperkte groep gaan, organiseren wij deze rondleiding 3 keer op volgende datums: maandag 17 oktober, maandag 24 oktober en maandag 7 november. Geef bij inschrijving dus zeker je voorkeursdatum door.
Inschrijven doe je bij Christiane Braspenning op het nummer 0473 47 39 49 of door haar een mail te sturen op chris.bras@icloud.com.
Let op, enkel voor inwoners uit de Provincie Antwerpen is deze rondleiding gratis.

Plaats: Kathedraal van Antwerpen, Groenplaats 21, ANTWERPEN

Christiane Braspenning (stuurgroep Antwerpen)
SOS-nummer: 0473 47 39 49