poëzietaart (AFGELAST)

LOMMEL, dinsdag 31 januari 2023

Naar jaarlijkse traditie nodigen VeBeS Limburg en Cultuurcentrum De Adelberg je tijdens De Week van de Poëzie uit voor de zogenaamde “poëzietaart”, een namiddagprogramma met muziek, poëzie, koffie en taart. Er worden voor ons plaatsen gereserveerd dicht bij het podium.
Dit jaar verzorgen Dries De Vis en kompaan Guus Herremans het muzikale gedeelte. Twee muzikanten die als Leo & DiCaprio al meer dan zeven jaar samen op de planken staan. Naast het podium zijn ze ook goede vrienden. De coronacrisis zorgde ervoor dat ze elk hun eigen weg gingen, maar nu hebben ze elkaar weer helemaal teruggevonden. Met een gedeelde passie voor kleinkunst brengen ze de bekendste Nederlandstalige meezingers. Op de setlist onder andere werk van Will Tura, Zjef Vanuytsel, Boudewijn de Groot en Louis Neefs.
De Lommelse Mireille Vaessen zorgt voor de poëzie. Als de poëziemevrouw heeft ze een koffer gedichten bij, een bijzonder gedicht voor iedereen. In haar handen een ukelele, want af en toe laat een gedicht je zingen.
De verantwoordelijke van de dag is Josephina Thomas. Zij wacht je op in de inkomhal van CC De Adelberg met de toegangskaarten. Wij verwachten je daar ten laatste om 13.15 uur. Het namiddagprogramma begint om 13.30 uur. De koffie en taart tijdens de pauze zijn bij de prijs inbegrepen.
Wil je graag deelnemen, maar geraak je er om één of andere reden niet, neem dan contact met ons op. Samen vinden we wellicht een oplossing. Deze activiteit is rolstoelvriendelijk.

Leden en hun eerste begeleider betalen elk 6,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 7,50 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 4,50 euro. Derden betalen 1,50 euro extra.

Plaats: Cultuurcentrum De Adelberg, Adelbergpark 1, LOMMEL

Inschrijven kan tot uiterlijk woensdag 21 december op 011 89 08 10 of via e-mail limburg@vebes.be. Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE05 8538 8722 4575 van VeBeS Limburg met vermelding ‘230131’.

Josephina Thomas (stuurgroep Limburg)
SOS-nummer: 0475 55 91 84