Nele Bauwens en The Whodads in Zwaneberg

Heist-op-den-Berg, donderdag 08 december 2022

Met Nele Bauwens swingt het jaar uit brengt cabaretière Nele Bauwens een muzikale eindejaarsconference. Samen met bigband The Whodads brengt ze een terugblik op het jaar 2022 met heerlijke feelgood muziek en grappige, herkenbare en tot nadenken stemmende verhalen. Zij kan niet stilzitten en hoopt van jou hetzelfde.

La Bauwens verdiende haar sporen als cabaretière met hilarische, tedere en snijdende voorstellingen. Als vaste waarde van onder meer de mamboband El Tattoo del Tigre en lid van het Jukebox-trio hoeven we je niet meer van haar zangtalent te overtuigen.
Geruggesteund door The Whodads, die al meer dan een kwarteeuw muzikaal bekend staan voor live soundtracks, de betere mambo en stevige swing, zorgt Nele voor een wall of sound waarbij het zal kriebelen in elk voelbaar orgaan en ledemaat. Denk aan tintelende oren, zinderende gevoelens in de hartstreek en onbedwingbaar links en rechts uitslaande knieën.
Zet haar aan het hoofd van The Whodads en het is feest!
Humor, goede muziek én terugblikken op 2022… na deze eindejaarsconference keer je met een warm gevoel huiswaarts.

Gaat het nu goed of slecht met de wereld? En met jou? En met mij?
Je zal het nooit weten als je er niet bij was.

Wij spreken ten laatste om 19.30 uur af in de inkomhal van het cultuurcentrum. Daar wacht één van onze stuurgroepleden je op met de tickets. De voorstelling start om 20.00 uur.
Inschrijven doe je best zo snel mogelijk bij Lesley De Ceulaer op het nummer 0486 84 48 87 of via lesdeceulaer@gmail.com.

Leden en kinderen betalen 17,00 euro. Begeleiders nemen gratis deel. Wie begeleiding vraagt, betaalt 21,25 euro. Derden betalen 4,25 euro extra.

Plaats: Cultuurcentrum Zwaneberg, Cultuurplein 1, Heist-op-den-Berg

Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE90 8538 8664 7932 van VeBeS Antwerpen met vermelding ‘221208’.

Lesley De Ceulaer (stuurgroep Antwerpen)
SOS-nummer: 0486 84 48 87