Toneelvoorstelling met AD: 'Ensor Concours'

ANTWERPEN, donderdag 11 augustus 2022

De meest humoristische en theatrale talentenshow!
Een talentenjacht in de sfeer van de Masked Singer en Belgium’s got talent, de jaarlijkse hoogmis voor alle Ensorfans. Verwacht je aan expressieve maskers, majestueuze roggen, misvormde matrozen en venijnige duivels. Allemaal personages, die zo uit de schilderijen van de grote schilder James Ensor lijken gestapt. Je komt ogen en oren tekort. Wie blaast de jury en de kijkers omver met een spetterende act? En wie gaat daarna naar huis met de felbegeerde Ensor-trofee? Juryleden Michaël Pas, Alice Reijs en Jonas Leemans beoordelen de meest uiteenlopende talenten. Het Ensor Concours speelt buiten, in een kleurrijke tuin. Nestel je
op onze tribune en zet je schrap voor deze spetterende show.
Wij verwachten onze deelnemers reeds om 18.45 uur aangezien onze groep een inleiding op de voorstelling krijgt. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om kledij en maskers te voelen. Daarna testen we nog eerst de oortjes voor de audiodescriptie. Om 20 uur begint de talentenshow. Duur van de show is 75 minuten.
Als je er moeilijk rechtstreeks geraakt, geef dit dan op bij inschrijving.
Inschrijven doe je bij Lesley De Ceulaer op 0486 84 48 87 of door ze te mailen op lesdeceulaer@gmail.com.

Leden en hun eerste begeleider betalen elk 6,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 7,50 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 4,50 euro. Derden betalen 1,50 euro extra.

Plaats: Tegenover de cdt. Weynsstraat 186, ANTWERPEN

Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE90 8538 8664 7932 van VeBeS Antwerpen met vermelding ‘220811’.

Lesley De Ceulaer (bestuur Antwerpen)
SOS-nummer: 0486 84 48 87