Space Expo: The Human Quest

ANTWERPEN, dinsdag 28 juni 2022

Space, The Human Quest is een interactieve expo voor alle leeftijden die je meeneemt in de avontuurlijke wereld van de ruimtevaart. Van de eerste mens in de ruimte tot de toekomstige missies naar Mars. Beleef de ruimtevaart van toen, nu en morgen.
Unieke ruimte items komen naar Antwerpen! Van NASA-replica’s op ware grootte zoals de Apollocapsule, de Moon Cockpit tot historische documenten en objecten uit privécollecties. Kom meer te weten over de planeet Mars dankzij een representatie van de planeet van maar liefst 6 meter doorsnede. Een 3D-geprinte maquette van een Marshub (een basis op de planeet Mars) geeft weer hoe het leven op Mars er kan uitzien.
Maak de ruimtevaarder in jou los zoals Kommil Foo het ooit zo mooi bezong en ga op avontuur naar de ruimte met VeBeS. Wij verwachten onze astronauten om ten laatste 13.30 uur onderaan de grote trap in de centrale inkomhal van Antwerpen-Centraal. Vanaf daar nemen we met wat verbeelding onze shuttle naar de ruimte in Antwerp Expo. Deelnemers die rechtstreeks komen, verwachten we ten laatste om 14 uur aan de ingang van Antwerp Expo. Wij verzekeren een veilig lift-off en een zachte touch down.
Let wel op! Je bezoekt deze expo op je eigen tempo samen met je begeleider. De organisatie werkt niet met gidsen waardoor je vooral meer te weten komt door de uitleg via het audiotoestel dat je meekrijgt. Een begeleider is dan zeker ook een meerwaarde! Daarnaast zijn er enkele objecten die je kunt voelen.
Inschrijven doe je bij kapitein van dienst Lesley De Ceulaer op het nummer 0486 84 48 87 of door ze een mail te sturen op lesdeceulaer@gmail.com

Leden en hun eerste begeleider betalen elk 7,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 8,75 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 5,25 euro. Derden betalen 1,75 euro extra.

Plaats: Antwerp Expo, Jan Van Rijswijcklaan 191, ANTWERPEN

Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE90 8538 8664 7932 van VeBeS Antwerpen met vermelding ‘220628’.

Lesley De Ceulaer (bestuur Antwerpen)
SOS-nummer: 0486 84 48 87